Joachim gör saker för tidigt med Gosse- del 472 826

Det ska liggas på mage och golvöva, det ska börjas med smakportioner (över min döda amningstutte), det ska sittas upp i soffan.

Joachim, detta är min spädgris.
Och den ska inte glaceras av Edvard Blom och den ska inte göra saker innan han är redo. Och med han menar jag jag.

Jag är inte redo för att du ska komma runt hörnet, när jag står och diskar i köket, med min lilla bebis som jag nyss födde PÅ HIMLA AXLARNA.

Jag bryr mig inte om att du håller i honom jätteförsiktigt.

Jag bryr mig inte om att han tycker att det är roligt.

Lägg tillbaka honom där du fann honom och låt honom vara nyfödd en kvart till. Snälla.

 1. JMC skriver:

  Låter som Gosse får den bästa mixen av att både få vara liten och få känna sig stor. När vår äldsta blev sju år konstaterade jag med sorg i sinnet att hon blivit stor. Hennes svar kunde inte ha gjort mig lyckligare: ”men jag är ju liten mamma”.

 2. Hej! Vill bara säga att du är såå rolig, bara ÄLSKAR allt du skriver! Ja, och så det här med kommentarer (andra gången jag kommenterar på en blogg…så du förstår..) och hjärtarna, alltså läser och skrattar gott varje dag åt det du skriver men glömmer ju nästan alltid att trycka på det där hjärtat. Så, ville egentligen bara säga att du kan alltid plusar på ett hjärta överallt :-)

  1. Puss och tack, lägger genast på ett hjärta på allt!

 3. Biggan skriver:

  Och Gosse bara: Titta vad jag kan mamma! Snart flyttar jag hemifrån 😃

 4. Andrea skriver:

  Slog mig först nu att gosse ju är en exakt kopia av dig! Så väldigt lika!

 5. Tur att han har en pappa med lite fart i

Comments are closed.

LOADING..