Spenderar eftermiddagen med Sara

Ohh det är alltid då roligt att få spendera lite tid med Sara. Hon är alltid på språng och alltid glad :) Idag åkte vi till Trader Joes för att handla lite mat. Sara handlade mat för att göra Chicken/Fettucine with peas. Själv gjorde jag chicken tacos med färsk guacamole. Gott. Imorgon har vi ett stort photoshoot in my closet då ska champagnen flöda. Jag har bjudit in Anna och Sara som gäster haha. Kram och vi hörs imorgon. Maria

20140114-185606.jpg

 1. Conny skriver:

  Tittar in igen och läser. Tycker fortfarande att detta var spännande. Sammansatt och intressant om jag får säga så. I alla fall betydligt bättre är spelet som svenska landslaget presterade mot Peru o går då resultatet blev 0-0. Själv fick jag Goolga efter en bra e-handelssida för att inte bli helt uttråkad. Då är det uppiggande med denna bloggen som tröst.

 2. frida skriver:

  Lika vacker som sin mor

 3. Skulle va så kul att se bilder från ert bröllop! :)

Comments are closed.

LOADING..

Jag flyttar till themontazamis.com

Hej fina vänner!

Efter en fantastisk tid här på amelia.se är det dags för lite nya utmaningar!
Jag och mina döttrar Sara och Hanna kommer nu att blogga tillsammans på themontazamis.com
Hoppas ni allihop vill följa med oss dit!!

Tack allihop på Amelia för att ni trodde på mig och gav mig chansen att bli en bloggare!

Stor kram från Maria

 

 1. Amanda skriver:

  Hej! Tittade på ditt program på tv3 idag med Carolina Gynning och Peder Lamm som gäster. Då var du och Kamran i en butik och du provade helt fantastisk långklänningar! Vad hette denna butik? Var kan man få tag i klänningarna?
  Mycket tacksam för svar :)

Comments are closed.

LOADING..

Vinnarlunch i min trädgård :)

Hej HHHhhhhh

Hej och god morgon allihopa. Ni kan inte ana vilken trevlig eftermiddag jag och Anna hade idag :) Vi fick ju besök av våra speciella LdB vinnare från Sverige. Deras namn är Lilie, Linus och Johan. Dom var så gulliga och vänliga och vi hade en mycket trevlig lunch i min trädgård.

Här ser ni lite av efterätten. Vi hade innan dess slurpat i oss lite Ceasar sallad med kyckling, två olika Quiche och Caprese som alltid smakar så gott :) Dukat med guld besticken :)

Supergulliga :) Lilie är en jätteduktig sångerska och ni måste lyssna på hennes fina musik. I was completely blown away!! www.liliebiskopsdotter.com

Tack för Er fina överraskningskorg. Älskar allt som fanns inuti :)

Kram till er alla och tack för era kommentarer. Maria

 

 

 

 1. Anne skriver:

  Haha ha! Det här var rena grekiskan, bokstavligt talat, vad skumt :-) . Det enda jag kan läsa är rubriken, ”Vinnarlunch i min trädgård :)” . Fina bilder i alla fall. Önskar dig en härlig dag!

  Varma hälsningar,
  Anne

  Ps. testade att kopiera första meningen under första bilden och klistra in den här. Då funkade det, haha: ”Hej och god morgon allihopa.” Ds

 2. Anna skriver:

  Synd att det inte går att läsa inlägget, jag har testat med både Chrome och IE. Har sett liknande problem tidigare på tradera i några auktionsbeskrivningar. Hoppas dagens inlägg blir som vanligt :-)

  Hälsningar Anna/Bloggnyheterna

 3. HejBästaMaria<)
  Det går knaoppt att kommentera..Texten åker upp och ner på mobilen..svårt att föeklara..
  Men lyllos de lyckliga vinnarna iaf!!;)
  Många kramizar Anna Nykvist:)

Comments are closed.

LOADING..