Njut av julen. Ta ett djupt andetag och önska er den perfekta presenten!

Får jag lov att presentera Hanna som är mitt uppe i ett skol arbete med Madison. Dom gör en video och den blev jättebra. Hanna försökte lägga in den på sin blogg men det gick såklart inte. Grrrrrr!

Min kamera var inställd på helt fel program så därför är bilden suddig. Det här är mina gamla bok klubs vänner och det var här jag gick på kakbytar partyt/present stjälning. Jag kom hem med en ganska fin ljus stake som jag snodde av damen till vänster. Kul !

Kamran bjuder alla sina anstälda på en fin middag. Mannen som sitter brevid mej heter Marcelo och jobbar åt Kamran.

Calle min agent och som äver jobbar som mäklare åt Kamran. Här med sin vackra fru Nicole som precis har fött en liten flicka som heter Jade.

Katarina som är blond och sitter i mitten är orsaken till att jag blev med i SHF. Även hon jobbar åt Kamran. Yvette som sitter till vänster jobbar också åt Kamran och mannen till höger som heter Teet.

Katarina dricker en Choklad Martini. Fest prisse i högsta grad, nej absolut inte jag bara skoja. Hon är så duktig och snäll :)

Här sitter Anna-Liza som också jobbar åt Kamran med sin man. Ja då har jag presenterat alla som jobbar inne på Kamrans kontor. Det blev en trevlig kväll med mycket god mat.

Hanna modellar ett fint halsband och en svart halsduk som jag fick från Klädfabriken. Vill ni se mer av deras kläder så gå in på www.kladfabriken.se

Här ser ni också ett mycket coolt armband och halsband från Sand of Sweden. It looks great :) www.sandofsweden.se

Vad är detta??? Bella har nu sitt eget officiella porträtt. Ohhh vad fint :)

Vi blev så glada när vi fick detta fina porträtt av Bella. Det är Erik Hedin från Stockholm som har målat det. www.erikhedin.se om ni vill se mer.

Här hänger tavlan just nu i barnens tv rum då kan dom alltid se Bella.

Idag var jag ute och julhandlade med Emma och Nicho och stöter på två fans som ville ta ett kort. Detta är Maria och Peggy. Hoppas att ni har det bra här och att ni tycker det är roligt.

Vi hittar snygga boots till Emma som hon ska ha i New York.

Nicholas blir trött efter ett tag.

Hoppas att ni alla överlever jul shoppingen. Jag vet att det kan bli stressigt ibland. I år önskar jag mej en ny ytter dörr! Den ska vara rustik och gjord av mörkt vintage trä :)

Stor kram och imorgon blir det jul party med alla grannar. Ohhh vad ska jag ha på mej???

God Natt Maria

 1. alice skriver:

  Hej :)
  Du sa i ett avsnitt att du skulle blivit jättedlad om någons a att du var smårolig och sånt,så nu har jag skrivit lite om dig och lagt in ett av dina urgulliga klipp på min blogg,snälla gå in och kolla så kanske jag fått dig lite glad :)

  länk :
  http://aliiicekarlsson.blogg.se/2010/december/raddade-min-kvall.html

  Kram ♥

 2. Lovisa skriver:

  Hej :)
  Vad heter Hannas blogg ?:)

 3. Anna skriver:

  Jag ska lyda din titel, njuta av julen:) härliga bilder, den där choklad martinin hade inte suttit fel

 4. F skriver:

  Hej Maria, ville bara säga att jag tyckte de var taskigt av dig att låta din man betala för sin egen födelsedagsöveraskning, även om han sa ja så borde du väll inte ens fråga :P men du verkar vara jättegullig iallafall, kram

Comments are closed.

LOADING..