Superbowl XLV idag Söndag

Hej

Idag är det Superbowl XLV och då äter man en massa mat och kollar på Amerikansk Football. Idag spelar Green Bay Packers mot  Pittsburgh Steelers. Vi håller på Packers.

I morse har vi städat ur barnens garderober och sorterat bort kläder som blivit för små. Hanna och Nicho körde bort några påsar till Goodwill.

Jag planerar för fullt för mej och Kamrans resa till Sverige. Vi landar den 10 Feb på Arlanda :) Vi stannar en vecka och Katarina ska passa barnen här hemma.

Några snabba svar

Nej vi har aldrig varit på Gotland och det är ett måste eller hur ?

Vivi hälsa din vän som gjorde den fina och säkert super slurpiga bakelsen med en tofs på att jag är mycket smickrad. Jag önskar att jag kunde sätta gaddarna i den skapelsen.

Peter Olofsson, jag hade två svarta amerikanska cockerspaniels (ingen schäfer). Vet inte riktigt om det är mej du menar.

Träffa nya människor är viktigt när man är nyinflyttad. Börja med att hälsa på grannarna, personalen i närmaste matbutiken, ja alla som kommer din väg och självklart när det känns naturligt :) Men bäst av allt tycker jag nog är gymmet. Ta lite olika klasser och snart kommer du att prata upp en storm med dina nya vänner. Good Luck !

Innan vi attackerade LF så stannade vi på Candy Baron i Laguna Beach och köpte godis.

Sara och Hanna köpte några saker men det var alldeles för stökigt för mej. Jag tycker om när allt ligger fint ihopvikt inte slängt överallt.

This is more like it!! Någon har pillat med min kamera och satt den på solnedgång så bilden blev helt gul. Jaja! Men vad tycker ni om den här sköna tröjan som jag kan ha på planet till Sverige.

Eller den här randiga tröjan! Köpte båda två :)

Sara tyckte jättemycket om dessa två toppar. Enough with the sunset!!!

Vår kollektionerna har redan börjats visas överallt. Det går alldeles för fort tycker jag. Mmmm rosa väska, vet ej.

Emma inte bara syr utan bakar också. Den här har precis kommit ur ugnen, bakad på paket men ändå så tycker jag hon är duktig. Jag hjälpte lite :) Emma blev jätteglad för alla era kommentarer. Snällt!

Nu ska jag koppla av med allihop. Ha en bra måndag.

Maria

 1. Sindra skriver:

  Önskar att Sara och Emma var mina storasyrror!

 2. Kakan såg väldigt god ut ! yo go Maria!

 3. Anette skriver:

  Klart ni måste till Gotland, jag tycker det är Sveriges Paradis!!!

 4. Så himla fin blogg du har Maria! Du är så underbar! Och kakan såg jättegod ut! :-)
  Har bara en liten fråga… Kommer det ännu en säsong med Svenska Hollywoodfruar?

  Kram// Hannah

 5. Sussie skriver:

  Shopping är alltid lika kul! ;)
  Men NEJ till den rosa väskan!
  Kakan ser delikat ut och gillar grytlappen i dalamönster! :)
  Visst lär man känna lite folk på gymmet. Det har jag precis gjort. Men tror att amerikaner är mycket öppnare än svenskar och lättare att få kontakt med…
  KRAM och ha en toppenbra dag!

Comments are closed.

LOADING..