Den här gången har jag verkligen resfeber.. Whats up with that?

Hej och välkomna till min blogg. Kul att ni är här och lika kul när ni kommenterar. Tack för alla tips och kloka råd när det gällde Soda Stream maskinen. 

Anna du undrade hur länge vi har bott i det här huset och det är 12 hela år.

Patricia om du ska till Laguna Beach då måste du stanna och luncha på The Rooftop. Fantastisk utsikt över Pacific Ocean och jag föreslår att du sitter där och myser till solen nedgången. Oslagbart!!! Vet inte om det finns någon speciell tofs affär där men det är bara att gå in i de olika inredningsbutikerna.

Karin ja jag fick ditt brev och skickade två autografer till dej. 

Meningen med det här kortet är att jag skulle visa mitt fina halsband som jag fick av amelia och de tjejer som har hjälpt mej med allt när det gäller bloggning.

Här är dom!!! Glada och fina. Tack än en gång för att ni har varit så hjälpsamma mot mej.

 

www.mbstyle.blogg.se   Tack så väldigt mycket!!                          Ja det här är ju verkligen något att leva efter.  www.nindigosrum.se

Oj vad har nu hänt samma klänning men ett nytt halsband som är handgjort av Emma i Eskilstuna. Det står Gudinna på det och det har jag gärna runt halsen. Stort tack Emma!  www.lillasystere.se

Jag fick det här paketet med massor av produkter som nu kommer perfekt i användning när jag kommer till Sverige. Massor med fint smink och härliga krämer. Det ska bli spännande att prova. Stort tack Madelene och Monica.  www.moyanacorigan.se

Tänkte att jag slänger in en ros till er alla från min trädgård :)

Idag fick jag åka en snabbis till en lokal surf affär som heter Killer Dana och ligger i Dana Point. Jag gick dit medans Emma hade sin gitarr lektion.

Det blev den här fina skjortan till Nicho som ska på bowling kalas medans jag är i Sverige.

God Morgon och hoppas att ni har en riktigt god morgon med gott starkt kaffe med en liten smörgås till.   

Kram Maria 

 1. Skriv din kommentar här!
  Hej Maria, kul att följa en del av ditt liv på tv, jag e själv 54 år har 3 underbara barn som jag älskar över allt annat, Christoffer 25, Emelie 23, o Alexander 21. Jag har den stora äran att jag känner Madeleine o Monica som äger Moyana Corigan o använder uteslutande alla deras produkter, de gör ju alla produkter helt själva o jag får säga att de är helt outstanding, jag älskar alla deras färger på ögonskuggor o de sitter hela dagen, o hudvårdsserien e fantastisk, älskar deras oljor, hoppas du nu njuter av deras produkter som jag gör, ha det bra, Lena

 2. Jag slängde in din ros på mitt skrivbord! Där ligger den och förgyller min vardag! Tack!

 3. Karin skriver:

  Hej Maria!
  Tack för rosen, den var jättefin :)

  Jättefin var också skjortan du köpte till Nicho, kan tänka mig han blev jättenöjd =)

  Kram Karin

 4. hej maria !
  när åker du till sverige och vart ska du ? :)
  jag skulle så gjärna villja få träffa dig
  kram lisa!

 5. hej Maria!

  Läste att du ska vara i v-ås 20-21 maj! Vad ska du göra och vart ska du hålla till?

  KRAM

Comments are closed.

LOADING..