Ni undrar om jag någonsin blir ledsen eller arg…..

Hej!!!

Tack för era kommentarer och det är kul at läsa hur vissa av er har format en vänskap. Håll i den tycker jag :) Själv är jag super ledsen och arg arghhhhhh. 

1. Någon spillde vin av misstag på min fina laptop Macbook. Sönder….:(

2. Kamran var otrevlig på telefonen och jag är nu jättearg….:((((

3.Hanna tycker att jag är elak….:(

4. Nicho bjöd hem 3 kompisar efter skolan igår och jag sa att dom är hjärtligt välkomna men dom kan inte sova över denna gång……vad tror ni hände……:((((((argh

Mina enda vänner just nu är Bella och Molly och självklart Sara och Emma. Idag tog jag Emma för lite shopping. hon tycker inte om att shoppa men jag bjöd med en klass kamrat och då gick det bättre. Hon fick så fina saker som hon kommer att ha mycket användning för :)

Här kommer några foton som jag tog idag :)

Taget from my Iphone när jag gjorde mitt hår. Jag gillar när det är rakt med kanske några lockar. Vad tycker ni? Glöm inte att jag har instagram…mariamontazami

Nicholas och hans kompisar….det blev 2 paket flingor och ett dussin ägg med bönor till frukost haha….

Emma och Mikaela små shoppar…mycket gulligt måste jag säga. Så tacksamma och glada :) Mikaela köpte samma klänning som Emma och hon skickade ett foto till sin mamma som tyckte jättemycket om klänningen.

Var in på en nyöppnad affär som heter Lamb and Flag. Do you guys want some water frågade en av säljarna och vi fick detta mjölkpaket fast det har vatten i. Har aldrig sett något liknande :)

Min lunch/middag…isbergs sallad med blue cheese och tomater med röd lök. Sedan massor av gorgonzola dressing och färsk riven svart peppar. Gott och fräsht!! Oj höll på att glömma de 3 grillade prawns som var mums fille :)

Och så här såg Emma ut när hon drack sitt färska vatten. Nääää det ser konstigt ut man kan ju tro att hon dricker direkt ur mjölk paketet :) Det gör väl inte ni hoppas jag!

Imorgon hoppas jag blir en bättre dag vi ska nämligen hälsa på Hanna på hennes College för Family Fun Weekend. Perfekt timing eller hur :) Kram Maria

 

 1. Hei Maria ! Jeg er en dame fra Norge,som vil gjerne sende deg noen ”rosende ord” for du er en ”nydelig”dame,med en ”sjønn personlighet” digger deg virkelig,og ønsker dere alle ”alt godt”!:)))))

 2. Åh Maria du är jättefin i rakt hår, det borde du ha fler gånger. :)
  Jättekul att läsa din blogg och se alla bilder och videor! Kram!

 3. hej maria du är som justin bieber för mig!!! du är min största idol , vet du vad min DRÖM är!!! ! :D att du komenterar min blogg!!!! omg vad jag hade blivit lycklig!!! Jag älskar dig jag har din bok och allt!!!!!!!!!! <33♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥vv

 4. Wojj, vilken god mumsig mat… Rödlök är svensk lök sade Grekerna… Älskar verkligen medelhavsmat…
  Men aldrig eller ens fått tillåelse eller tänkt att det skulle var kul att dricka mc-H2O eller juice, direkt ur paketet, mest OPRAKTISKT…. Spilelillrill… sa Pimsan…

 5. Hej!

  ville bara skriva några rader att jag nästan varje dag läser din blogg och det är så kul att läsa. Tyvärrr hinner jag inte kommentera utan gör det lite då och då.

  Kram AnneLi, SussiLi.

 6. Har du en hemlighet du har hållit inne för länge och känner att du vill berätta för någon? Hos mig kan du göra det helt anonymt och få en annans åsikt om vad du borde göra.
  Eller så kan du bara berätta något som hänt just dig.

 7. Hej Maria!
  Hoppas att ni har haft en trevlig dag på ”Family Fun Weekend” hos Hanna!!
  Vi har varit ute och lekt i snön med barnen, och jag byggde en stor snöslott :) vilken bra *workout* för mig, haha!
  Jag läste det här idag, och jag tycker att texten passar bra till lite tråkigare dagar: ”Life is not about waiting for the storm to pass. It’s about learning to dance in the rain.”
  Många kramar till dig Fina Maria, ha det så bra!!
  Nora.

  Tack Nettan, Maria Finland och Karin :) kramar till er, och underbar söndag till er alla som läser!

 8. Skriv din kommentar här!
  Hej! Du ville att man skulle tycka något om ditt hår. Ok!
  Det är alldeles för mycket hår för då liknar man ett troll!!
  Det blir så tillgjort och bara för mycket! Ha en bra dag!

 9. Prova en hel vecka att inte göra nånting för din familj så kommer de att uppskatta dig igen. Jag lovar. De kommer att märka hur mycket du gör för dem varje dag om de får vara utan det ett tag.

 10. Åh, vår kattunge ”spillde” ut en bringare med vatten över min laptop.
  Skönt att höra att du också blir ledsen eller arg!
  Vissa dagar är bara så ”jobbiga”!
  Ha nu en trevlig helg!
  Själv blir det snart Melodifestivalen!
  Kram Heléne

 11. Hej

  *** Till Karin Tacki tack ha en bra kväll och helg och kram till dej med ***

  Instagram är något med bilder i mobilen tror jag, jag kan inget sådant…för modernt för mej hihi

  Kramisar Nettan ( Logan )

 12. ** Bästa Maria **
  Skickar en Stor Kram till dig..En del dagar är ju inte alla roliga..Tur det finns fler..tråkigt med datorn..
  Jag tycker att du alltid är fin i håret:-))Skönt att komma iväg på lite shopping..Hittade ni något mer fint?:-))Åh mums maten ser verkligen supergod ut:-))Oj vatten i tetror..va konstigt..men de kanske kommer att börja med det mer och mer?Ja hihi det ser ut som att dricka mjölk direkt ur paktet..
  Hehe det var en rejäl frulle för killarna..men det är bra då orkar man mer**

  Hoppad du mår bättre nu Maria och hoppas ni får en underbar family dag på collage**

  Hälsa familj o vovvar och ha en fortsatt trevlig helg**
  Här har det snöat massor igen..Blir lugn innedag..

  Massa kramar Anna Nykvist**
  Kramar å trevlig helg till alla härinne också:-))

 13. Men usch, en dålig dag. Vi har dom alla, eller hur? Jag had en äcklig yuck dag förra veckan, och jag ville inte bara gå ut. Min yngsta dotter (19), ‘tvingade’ mig och vi hade an fin tid ute i stan och hade an fika. Kändes mycket bättre efteråt. Skickar {{kramar}}

 14. Halloj.
  Självklart ska du ha lockar i håret.Det ser så fylligt ut då.
  Tusan oxå på din laptop inte kuligt.Hoppas att morgondagen blir bättre.
  Kram Gunilla.Frigårde

 15. Maria, tråkigt att höra men såååå himla skönt att du delar det med oss! Vi har alla såna dagar och jag har knappt trott att det har varit sant, sån otur som jag haft de senaste två veckorna! Allt på jobbet har strulat, fått ställa in viktiga saker och min son har fått en spricka i foten lagom tills vi ska åka till fjällen imorgon bitti. Han hoppar på kryckor och kan inte åka skidor. Vi som sparat så länge för detta!!! Suck! Men vi åker ändå och tänker glada tankar! Nu måste det vända…:) Det blir säkert sol också. Kram på dig och hoppas du har det riktigt bra!!!

 16. Hej Maria,

  Du passar i både lockigt och rakt hår. I rakt hår ser du coolare ut och i lockigt blir du mer romantisk.

  Jag fattar inte att du orkar flyga till Sverige och hem utan att se sliten ut, tänker på yetlag, det brukar gå bra åt ena hållet :) och all uppståndelse och hela tiden vara skärpt.

  Ha en underbar helg :)

  Kramiz Lii

 17. Ohh den där lunchen såg inte allt för dum ut kanske får jag testa något sådant snart älskar ju prawns, tänker nu följa din blogg gillar dina inlägg :)

 18. Hej Maria!
  Det är såååå jobbigt med såna dagar… man undrar varför allt kommer på en gång.. men det brukar ge sig… en god natts sömn och så vips är allt borta och solen skiner igen.

  Hoppas ni får en jättefin weekend… jag ska också ha det… mitt i snöeländet… :)

  Kram…
  Taina

 19. Hej igen!
  Förresten vad är instagram?
  Är det någon som vet om man kan ha det i en sonyericsson android mobil?
  Kram igen

 20. Hej Maria!

  Vilken tur att du inte tar illa upp att vi använder Din gästbok för små hälsningar till andra läsare =)

  Jag blev också både ledsen och arg igår, efter vissa kommentarer av en i min närmaste närhet…
  Så skönt att du ville skriva ner det och dela det med oss, för så är ju faktiskt livet ibland, eller hur?

  Jag skulle också VERKLIGEN behöva gå till frissan nu, jag ser för hemsk ut i håret. Men min hårfrissa är utomlands nu och kommer inte hem förrän den den 12 mars, och jag tycker det är jättesvårt att gå till någon annan när jag i princip alltid har gått till den här.

  Du är alltid så fin i håret Maria, jag tycker det är fint både med lockarna och det lite mer raka håret, eller med en fläta =)

  Idag är det småblåsigt här och grått grått grått grått och kallt, inget vidare alls. Det + kommentarerna från igår gör att det inte känns sååå kul just nu.
  Men men det vänder väl, det har det ju gjort förr.

  Ha det så gott nu och Kram till Dig!
  Men även en kram till
  Maria i Finland, Nora och Nettan och er andra också!

 21. Skriv din kommentar här!

  Hej hej Maria

  Det är ju så ibland att det är väldigt avigt och allt bara blir fel. Men det bästa av allt är att det kommer att vända.
  Det blir mycket bättre efter allt sånt.
  Kram Ingela

 22. Hej Maria!
  Du är alltid fin,o det är så roligt o se bilder från den fina miljö du bor i.
  Ha köpt min första väska från din kollektion,blev så förtjust att jag kommer o köpa fler.
  Underbara Maria ha en skön helg.
  kram

 23. Hej Maria.
  Livet kan vara lite trist ibland, det går upp och ner.
  Jag tycker personligen att du är finare med lockigt hår eller en fläta som jag sett att du har emellanåt.
  Har du det aldrig uppsatt?
  Ha en bra dag…bästa Maria.
  Kram Inger i Söderköping.

 24. Men jag undrar på vilket sätt de menar att boxed water är bättre? Menar dem att det är pga plastavlagringen i flaskorna som man annars får i sig men är då tetraförpackningar verkligen så mycket bättre?

 25. Hej Maria

  Trist när det blir så ibland. Men låter som en ganska ”normal” dag tycker jag. Bara det blir bättre. Mår man inte lite dåligt och är arg/ledsen ibland mår man inte riktigt bra och glad/lycklig heller.

  Kram
  Elize

 26. Hej hej

  *** Till Maria Finland , Tusen Tack, ha en underbar helg du med ***

  Nu ska jag strax ut och motionera som är promenad….. jag längtar tills snön försvinner, för då börjar jogging för mej..nu vågar jag inte ..jag halkar tillräckligt när jag går i snön..hihi

  Kramisar Nettan ( Logan )

 27. Kära Maria!
  Hur kommer det sig är när det händer negativa saker, så skall allt ske på en och samma dag?! De dagar allt kör ihop sig, brukar jag känna av det redan på morgonen när jag stiger upp! Att idag är det en sådan dag…
  Måste vara ärlig och gå mot strömmen angående ditt hår, jag tycker du inte passar i rakt hår, tyvärr. När du har håret rakt, ser håret slitet och tunnt ut. Men det är min åsikt, det är ju tur att vi ej alla har samma åsikt. Och sedan är det ju hur du trivs och glöm våra åsikter!
  Roligt med shopping! hoppas du hittade ngt till dig själv oxå eller kanske det var bara åt Emma ni shoppade. Maten såg mums mums ut. Spännande med vatten i tera burk det var ngt nytt hoppas den idén kommer hit till Europa oxå.
  Ja, idag begravs Whitney…En fin sångerska som vi misst!
  Ha en fin dag/helg Nettan, Nora, Karin samt alla andra här på bloggen!

  Ha en bra dag Maria! Hoppas allt ordnar sig där hemma…
  Ha det bra samt allt väl till dig och din familj.

  Kram Maria

 28. På något sätt känns det ganska bra att även i er familj, som alltid verkar så tigha och glada och sams kan ni ”ryka ihop”…Det ger ju hopp till oss andra att vi inte är knasiga;) Hoppas det blir som i min familj, att ni snabbt blir sams igen !! KRAM! /Veronica

 29. Hej! Tråkigt med så mycket jobbigt på en gång.. Hoppas de blir bättre!

  Jag tycker du är superfin vilket som, är ju kul att variera lite! Har du löshår? Isf clips eller fastsatt? :)
  Kram!

 30. Hej Maria ! Oj , det var ingen bra dag ……. Allting på en gång . Det är skönt att det finns en morgondag som man får hoppas på att den blir bättre. …,:) vilket hår !! Jag blir ”grön ” av avund :) det är så otroligt långt . Du är jättefin i rakare hår men tycker att det är lite ”Du” med några lockar iallafall . Allt klär en skönhet . Emmas nya klänning ?? Är den köpt i den nya affären ? Jättesnygg . Jag hoppas att ”stormen” har lagt sig när du vaknar och att allt ordnar sig . Kram till dig !!! Malin ( mallan)❤❤❤

 31. Hej Maria!
  Allt händer på en och samma gång, visst känner man igen sig O my god att man gör. Det är tur att det inte händer ofta att det blir surt och grinit, för det tar så mycket energi av en.
  Och vad är det man säger (hunden människans bästa vän)
  Hoppas att ni får en underbar dag i LA hos Hanna.
  Trevlig helg
  Kram
  Camilla i Karlstad

 32. Kära dig sånt är livet upp o ner ha ha Upp med humör tänk positivt pussa hundarna så blir du glad kram

 33. Hej

  *** Till Nora, Trevlig helg till dej med och till alla andra här inne ***

  idag begravs Whitney Houston med den enorma rösten ” The Voice ” ännu en stor stjärna som har försvunnit från oss…som nu sjunger och med änglarna….. jag kommer följa begravningen på tv i eftermiddag/kväll

  Kramisar Nettan ( Logan )

 34. Hej Maria

  Vissa dagar så går allt emot en bara men som tur är så är såna dagar bara en parentes i ens liv.
  Ha nu en trevlig dag med familjen när ni ska hälsa på Hanna.

  Kram
  Sandra

 35. JAG förstår du arg, skulle bli skit arg jag med om min nya fina dator skulle få vin på sig, jösses de är ju ens lilla ”bebis” haha den är ju så viktig, skämt o sido, men förstår dig jag skulle blivir jätte arg jag med. Hoppas de löser sig! kram

 36. Jag skulle också bli jätteledsen om min nya laptop förstördes av ett glas vin… Jag gnällde till och med på mina föräldrar sist de kollade på foton som jag hade i datorn och ett litet SPOTTSTÄNK landat på skärmen. Min lilla dator! ;)
  Kamran menade säkert inget illa över telefonen, alla kan ju inte vara på topp hela tiden. Jag är övertygad om att ni redan har ”löst problemet”.

  Trevlig helg! (ps! Du var FIN i rakt hår.)

 37. ***** Hej Fina Maria *****

  Massor av kramar till dej underbara Maria….Det är inte kul när så många jobbiga saker händer samma dag… Eller ens om det är en grej…

  Om jag inte minns fel så hade du barett lite rakt med några lockar en utav dagarna här i Stockholm sist…Du passar i det med…..Det är skojigt att göra olika frisyrer….I Love it….

  Vad kul att Emma hittade lite fina kläder, vad skulle vi göra utan alla mysiga klädaffärer….hittade inte du något…

  Ha en jätte skojsig family weekend under lördagen på Hannas college

  Nu ska jag fortsätta slurpa i mej morgonkaffet..

  Kramisar Nettan ( Logan )

 38. Vissa dagar känns det mesta fel, orättvist och hopplöst, been there =) Men efter regn kommer sol Maria, kanske idag blir bättre, hoppas det!
  Stor kram till dig <3

 39. Hoppas det känns bättre snart, alla har vi dåliga dagar och allt går emot en.

  Läste på Hannas sida att hon såg fram emot att ni skulle komma, verkar kul med familjedag på college. Nåt sånt finns ju inte här, skulle vara kul nu när jag tänker tillbaka på min egen tid på högskola.

  Vatten i tetra har dom på tåg här i Svergie, fast i 2 dl förpacknig. Fast jag tycker det smakar lite konstigt av det vattnet. Vad tyckte ni?

  Underbart med shopping, synd att hon inte gillar att shoppa. Min dotter (9 år) vill gärna shoppa, men sen tycker jag att hon har så bråttom. Bara går in en affär och säger vad hon vill ha och sen är det klart. Jag vill gärna gå runt och kolla vad som finns och sen bestämma mig, men vi är alla olika.

  Hoppas du får en riktigt bra helg med familjen! Kramar

 40. Å stor kram Maria! Vissa dagar suger helt enkelt! Men man måste väl ha en dålig dag ibland för att riktigt uppskatta en bra :)
  Glöm inte att krama om mannen din i kväll innan du kryper ner i sängen, man ska ju aldrig somna osams.
  Hoppas du får en bättre dag i morgon <3

 41. Hej Underbara Maria!
  Tråkigt att höra att du har varit ledsen och arg… Men det blir man ibland, och du hade *good reasons* att vara arg tycker jag… Helt normalt.
  Vad synd att din laptop Macbook gick sönder. Hoppas att ni har en trevlig helg med hela familjen!!
  Fina bilder :) Ditt hår är så lång och vacker! Jag såg bilden redan på instagram, och tycker att det var roligt att vi var hos hairdressers på samma dag!
  Så gulliga shopping bilder på Emma och hennes vän :) Vad bra att det finns boxed water, det finns alldeles för mycket plast i världen!! Jag har aldrig sett sådana boxes med vatten, men bra om dom finns.
  Oj vad det blev mycket mat för frukost till Nicholas med sina kompisar… ;) Dom ser glada ut tillsammans!
  Jag önskar er en rolig weekend, ha det så bra Fina Maria!
  Många kramar, Nora.
  Trevlig helg till alla här :)

Comments are closed.

LOADING..