Här går det undan minsann….

Full fart hela tiden så blir det bara när jag kommer hem till Sverige. Jag och Mindy har haft ett fullt program men idag blev det lite shopping och en god pizza lunch. Vi promenerade till Gamla Stan och Mindy köpte masssor av svenska souvenirer till sin familj. Vi har haft sådan tur med vädret och alla är så glada och är ute i vimlet.

Nu får ni se lite av vad vi har gjort….

Therese från Trosa läser på Mindys Instagram att vi är i Stockholm och kommenterar att hon kommer in till stan och säger hej. Mannen och Sofia (deras 4 mån baby) fick hänga med. Vi hade en kopp kaffe tillsammans.

            

Jag och Mindy shoppar lite på NK. Vi är överlyckliga därför allt är på REA!!!!

Vi är i full form och på väg till Mr.Gay Sweden 2012. Jag är co-host tillsammans med Jean Pierre Barda. Jag älskar min klänning som är från Tadashi.

          

Vi hänger ett tag i lougen innan jag och Jean Pierre går ut på scen. Mindy träffar Mika från Make Up Store och Navid och Johannes.

Det gick super smort easy brezzy och kul att lära känna JP :)

Just like a postcard :) Titta vad fint. Sov några timmar och sedan var det dax för Pride Paraden. Jag och Mindy var i QX lastbilen och vi dansade i högklackar i 4 timmar till jättebra musik. Vi älskar Loreens låt jag kan verkligen förstå att den låten vann Melodi festivalen. Det var massor av folk på gatorna alla vinkade och hade a great time inklusive oss.

Andreas och Niklas var med och dansade.

Vi var den sista vagnen och dasnsade med alla dessa människor. Crazy och helt otroligt. Det här blir ett minne för livet. 

Senare på kvällen kom Johan Pråmell och hämtade oss för att åka vidare till Cafe Mälarpaviljongen. Dinnertime :) Gissa hur ömma våra fötter var?

            

God mat och en jättefin restaurang. Vi hade ett rum för oss själva och det kändes som om man satt i vattnet och åt middag.

Imorse hade vi bloggträff på hotellet och det var mysigt. Jag såg trött och sliten ut brist på sömn. Tilda och hennes kompis.

En kul skara tjejer och kille som heter Fredric. Tack alla för att ni kom och det var roligt att träffa er alla.

Mindy tyckte det var jättekul att se mitt lilla display i Make Up Store. 

På väg till Gamla Stan för att äta lunch och shoppa lite. Det är ju så fint och soligt och jag tar massor av kort med fans under dagen.

Lunch och jag gluffsade i mej en Capricciosa med extra champignoner. 

Life is great and so is Sweden!!! Kram Maria

 

 

 

 

 1. Hej Maria
  Vet du att du är helt underbar :-)
  du är vacker du har underbara komentarer ( precis som min dotter). denna ska jag följa jag lovar

 2. ellen skriver:

  Jätte bra blogg! Besök gärna min!

 3. Å, du är ju för härlig! Du är en sån person som man blir glad bara av att titta på :)

  Om du har tid…kika gärna in på min nyöppnade webbutik http://www.minimini.se. Där säljer jag fina accessoarer och smycken till både stora och små.

  Kram / Katarina

 4. Ååh vilken fin bild på oss Maria!
  Vill bara tacka för att ni tog er tid att träffa oss, det är verkligen jättesnällt av er, och jag hade så kul! Hoppas ni har haft en bra resa i Sverige och att flygresan tillbaka till LA går bra:) Hälsa alla
  kram från Tilda

 5. wiggo skriver:

  Hej Maria ha en bra vistelse i sverige.Gamla stan är inte fel att besöka.Wiggo.Kram.

Comments are closed.

LOADING..