Vi firar Hanna…

Hej och tack för alla era kommentarer. Åhhh Elisabeth jag är ledsen att vi inte kunde träffas denna gång. Förhoppningsvis så kanske vi träffas i Sverige istället :). För er som undrar så har jag bloggträffar regelbundet på Starbucks och det är mycket trevligt :) Kontakta anna@mariamontazami.info så sätter vi upp en fika.

Idag var jag, Sara, Hanna och Kamran bjudna på en födelsedagslunch på Chateau Marmont i Los Angeles för att fira Johan Petre :) Åhhh vad trevligt det var och jättegod mat. Jag träffade bland annat Malin Åkerman och hon var lika söt som hon är charmig men gissa om det var extra roligt att äntligen få säga hej till Danny Saucedo som glatt var där och mumsade på god mat med Molly Sanden.

När vi kom tillbaka till Orange County där vi bor åkte hela familjen till ett nyöppnat Japanesiskt sushi ställe för en god försenad födelsedagsmiddag för Hanna.

Familytime med hela familjen som hugger in i superfärsk sushi.

Vi fick en liten överrasknings efterrätt som smakade ljuvligt.

Ja mina goda vänner imorgon bjuder vi på brunch här hemma hos oss. Bilder kommer :)

Kram Maria

 

 

 1. Fira måste man göra,även om det är lite försenat!
  Söta Danny! Han verkar så rar:)

  Kramiz Kristina Fransson

 2. Hej Maria! Hälsar och Grattis i efterskott till Hanna ! :-)
  Oh såå härliga familjen ni har ! Toppen bilder !
  Här i Sverige har just nu vackra hösten med starka färger :-)
  hälsar alla från mej ! Kram Lars

 3. Hej Maria!
  Grattis i efterskott till Hanna.
  Kul med Johans födelsedagsfest och Er middag.
  Älskar Sushi.
  Hälsning och Kram från härliga Kreta där jag har semester just nu. Ha det gott/Lillemor

 4. Hej finaste familjen Montazami ! Grattis till dotter Hanna i efterskott!.Härliga bilder bjuder du på som alltid på.Efterrätten såg väldans delicato ut :)Vad spännande med kändispartaj :) Ni ser alltid så glada och bonding så fint ihop kan jag tänka.Mångas förebild är ni :)Ja nu drar snart ert egna program igång.Ska bli så spännande att följa eran vistelse i Falsterbo.Roliga personligheter har de valt åt er me.Blir säkert ett succe’program.Kanske blir till att packa väskorna och göra något liknande julprogram :)Forts fin helg och Lycka Till med brunchen !

 5. HejBästaMaria:)
  Vilket härligt födelsedags firande med många snyggingar..
  Kul att få träffa dem alla:)
  Stort Grattis till Hanna i efterskott:)Gott med sushi,med ännu godare med den efterrätten..Tycker ni är en sån fin familj Maria..Ni är så underbara emot varandra,och gör så mkt kul tilsammans..<3

  Ser fram emot ditt nästa inlägg:)
  Ha en Lovely Day Maria,hälsa fam och vov:)Många kramizar Anna Nykvist:)

Comments are closed.

LOADING..