Kiehls Original Musk…

Idag hade hela familjen en lugn och skön söndag. Johan Petre och hans flickvän Camilla kom och åt lite Sunday Brunch. Vi alla åt Kamrans goda omeletter och vi som kunde drack härliga mimosas (hälften Champagne och hälften färsk apelsin juice).

Sedan gick vi till the beauty supply store och köpte lite småsaker. Det var då jag såg Kielhs Original Musk och blev överlycklig. Igår när vi var på Chateau Marmont så berättade en av gästerna att han är en stor favorit av Kiehls dofter och han rekommenderade den som är unisex. Köpte jag fel eller är detta den rätta doften???? Svar tas tacksamt emot :)

Summer som undrar hur man klarar 4 barn i ung ålder. Lätt som en plätt om man skjuter in en date night med sin partner lite då och då. Viktigt att man får känna sej fin och uppskattad av människor i sin egen ålder. Jag tycker ändå att det blir nästan lättare ju fler barn man har för dom leker alltid med varandra. Jag är så glad att se mina barn fortfarande komma jättebra överens.

Kamran I bought you a present!!!! Han blev både överraskad och glad.

Så vad säger ni? Är detta den rätta unisex Kiehls doft?

Nicholas sitter och softar i sitt nya bonusrum. Det är inte riktigt klart ännu men ni får snart se det färdiga resultatet.

Ny dag med nya spännande äventyr haha!!! Måndagsmornar är väl kanske inte så roliga. Kram Maria

 1. Jag jobbar som säljare på Kiehl’s och kan garantera dig om att du köpt rätt doft! Egentligen är alla våra dofter unisex men musk är den klassiska och den som funnits längst. Roligt att ni gillar den! :)

 2. HejBästaMaria:)
  Oj parfym är man ju inte bra på:(Trist önskar jag kunde hjälpa dig..
  Jo som sagt måndag igen..Gör inget att det är måndag,jag är ledig på måndagar hihi..
  Fint det blir i rummet:)Åh vad kul att få inreda och fixa allt på nytt:)
  Ha en forts Lovelu Day många kramizar:)

 3. Vad Kamran ser glad ut för sin present ! Alltid kul att ge dom något!
  Vad gäller musken har jag inte den blekaste aning men det finns det nog några andra som har.
  Vad fint han fått det Nicho. Det är så atans kul att snygga till det i dom olika rummen så alla blir glada.:)
  Ikväll åker jag på lydnadsträning med en av mina hundar,Ninja. Det är så himla kul att lära dom allt som ahr med lydnad att göra,ungefär som när man uppfostrade barnen när dom var mindre .
  Kramiz Kristina Fransson

 4. Hejsan Maria ! Visst kommer man ihåg muskdoften :) har faktiskt ingen vad de gäller original el inte :) visste inte att det fanns skillnader hihi.Ja du är verkligen förebild vad det gäller att hålla ihop familjen och samtidigt blivit en duktig glad och framgångsrik kvinna och har huvudet i behåll :) Inte alla som har det du fina kvinna.Trevligt med lite gäster från Sverige.För tjejerna igår måste det varit Amaaaaazing att träffa Danny och Molly,sött par :)Imorgon blir det mys framför TV:N igen.Bara lite tråkigt att se så lite av dig ;) Snart så så får vi välan lite mer av det.Inte långt kvar nu.Instämmer med va någon skrev ser ut till att bli ett väldans trevligt program :)
  Kramizar på er allihop

 5. Så mysigt i Nicholas nya bonusrum:-)
  Verkligen fina o goa färger på golv, vägg o soffa. Känna såå avkopplande:-)
  Kram!

 6. Hej Maria!
  Jag har ingen aningen angående doften :-/
  Känner inte alls till den, så hoppas någon annan kan hjälpa dig.
  Idag har vi återigen en solig och härlig dag (i lördags hade vi +18 grader i celcius ute), det är ju helt fantastisk väder för att vara mitten av oktober.
  Jag ska ägna dagen åt att klippa ner de vissnade växterna i vår trädgård. Jag vet att en del inte tycker man ska göra det, men jag vill ha rent i vår, när att börjar växa och gro igen =)

  Ha det så gott!

  Massor med kramar från mig!

 7. Hej Maria. Jag älskar verkligen din blogg. Jag tänkte redovisa om dig på min engelska lektion, så vad tycker du är viktigast att ta med har du några tips? Kram Amanda <3

 8. Hej Fina Maria
  Nu är det måndag igen..Oj oj vad veckorna går…Helgen har vart så solig och fin….Mumsi mums med omelett….Herrdoften vet jag inte hur den doftar…Men du har bra smak på dofter ( hm?! heter de smak…som jag skrev..ja,ja du vet va ja menar…)
  Ha en bra dag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 9. Tack för svaret om barnen Maria!:-) ni verkar ha så fina och snälla barn och vara fina människor själva:-)

Comments are closed.

LOADING..