Kiehls Original Musk…

Idag hade hela familjen en lugn och skön söndag. Johan Petre och hans flickvän Camilla kom och åt lite Sunday Brunch. Vi alla åt Kamrans goda omeletter och vi som kunde drack härliga mimosas (hälften Champagne och hälften färsk apelsin juice).

Sedan gick vi till the beauty supply store och köpte lite småsaker. Det var då jag såg Kielhs Original Musk och blev överlycklig. Igår när vi var på Chateau Marmont så berättade en av gästerna att han är en stor favorit av Kiehls dofter och han rekommenderade den som är unisex. Köpte jag fel eller är detta den rätta doften???? Svar tas tacksamt emot :)

Summer som undrar hur man klarar 4 barn i ung ålder. Lätt som en plätt om man skjuter in en date night med sin partner lite då och då. Viktigt att man får känna sej fin och uppskattad av människor i sin egen ålder. Jag tycker ändå att det blir nästan lättare ju fler barn man har för dom leker alltid med varandra. Jag är så glad att se mina barn fortfarande komma jättebra överens.

Kamran I bought you a present!!!! Han blev både överraskad och glad.

Så vad säger ni? Är detta den rätta unisex Kiehls doft?

Nicholas sitter och softar i sitt nya bonusrum. Det är inte riktigt klart ännu men ni får snart se det färdiga resultatet.

Ny dag med nya spännande äventyr haha!!! Måndagsmornar är väl kanske inte så roliga. Kram Maria

 1. Jag jobbar som säljare på Kiehl’s och kan garantera dig om att du köpt rätt doft! Egentligen är alla våra dofter unisex men musk är den klassiska och den som funnits längst. Roligt att ni gillar den! :)

 2. HejBästaMaria:)
  Oj parfym är man ju inte bra på:(Trist önskar jag kunde hjälpa dig..
  Jo som sagt måndag igen..Gör inget att det är måndag,jag är ledig på måndagar hihi..
  Fint det blir i rummet:)Åh vad kul att få inreda och fixa allt på nytt:)
  Ha en forts Lovelu Day många kramizar:)

 3. Vad Kamran ser glad ut för sin present ! Alltid kul att ge dom något!
  Vad gäller musken har jag inte den blekaste aning men det finns det nog några andra som har.
  Vad fint han fått det Nicho. Det är så atans kul att snygga till det i dom olika rummen så alla blir glada.:)
  Ikväll åker jag på lydnadsträning med en av mina hundar,Ninja. Det är så himla kul att lära dom allt som ahr med lydnad att göra,ungefär som när man uppfostrade barnen när dom var mindre .
  Kramiz Kristina Fransson

 4. Annika skriver:

  Hejsan Maria ! Visst kommer man ihåg muskdoften :) har faktiskt ingen vad de gäller original el inte :) visste inte att det fanns skillnader hihi.Ja du är verkligen förebild vad det gäller att hålla ihop familjen och samtidigt blivit en duktig glad och framgångsrik kvinna och har huvudet i behåll :) Inte alla som har det du fina kvinna.Trevligt med lite gäster från Sverige.För tjejerna igår måste det varit Amaaaaazing att träffa Danny och Molly,sött par :)Imorgon blir det mys framför TV:N igen.Bara lite tråkigt att se så lite av dig ;) Snart så så får vi välan lite mer av det.Inte långt kvar nu.Instämmer med va någon skrev ser ut till att bli ett väldans trevligt program :)
  Kramizar på er allihop

 5. Eva skriver:

  Så mysigt i Nicholas nya bonusrum:-)
  Verkligen fina o goa färger på golv, vägg o soffa. Känna såå avkopplande:-)
  Kram!

Comments are closed.

LOADING..