Dancing with the Stars…

Haha nej vad roligt med detta flashback minnet. Lets Dance!!!!! Jättekul att kolla på och min tid på dansgolvet är nu bara ett minne blott.

Jag får jätteglada fjärilar i min mage. Lycka till allihop :)

Så här ser publiken ut i USA och dom är lika peppade som ni alla var. Tack än en gång för alla era röster :)

Beautiful eller hur :)

Kul att Pamela kom över för att tjuvkika lite på alla dansarna. Yeah :) Jag tycker att mitt hus börjar se riktigt mysigt ut.

Imorgon kommer två tjejer som vann den stora LDB tävlingen i Sverige. Vinsten var en resa till Kalifornien och en lunch hemma hos mej :) Gissa om jag kommer att göra det festivt för dom. Bilder kommer imorgon dont miss it!!! Kram Maria

 1. HejBästaMaria:)
  Ja var roligt det var när du var med i LD:)Det gav oss också många fina minnen:)Tur att man fortfarande kan se dig på burken,annars skulle det kännas så tomt:)
  Oj så spännande för dessa två tjejer som får åka och besöka
  dig!!De kommer få den bästa dagen och du kommer fixa och göra så fiint:)Tävlade också,men det är svårt..Hela Sverige tävlade ju hihi..
  Nu snart är det Shf;)Ha en forts Lovely Day fina goa du:)Hälsa alla många Kramizar Anna Nykvist:)

 2. Hej Maria !! ÅHHHH NEEJ ! inte bara ett minne blått :) Lägg till den på din meritlista,inte dåligt gjort av dig.Som du sa lär nu upp Kamran tills Sara gifter sig.Ni kommer svepa fram på dansgolvet likt en askungensaga :) Inte ett öga torrt där inte :)Ikväll blir det mys med SHF men mest dig :)
  Kramis

 3. hej maria jag sicka epost till dig om jag kunde få idol kort för en vecka sen det har inte hänt nå tacksam för svar,

  1. vad heter den eposten som du skickade till????!!!! Har en viktig sak att fråga maria om angående fangrejer, så snälla vad heter den! :)

 4. Hej Maria! Vi är två 15-åriga tjejer som verkligen behöver komma i kontakt med dig. Har du någon fanpage eller mejl eller liknande som man kan nå dig på? Vi har en fråga som vi jättegärna skulle vilja fråga dig om men vi vill helst inte ställa den i kommentarsfältet, skulle vara toppen om du svarade så snart som möjligt Kram :)

 5. Vilken lycka för dessa två tjejer! Du kommer garanterat ta god hand om dom!

  Goa skratt med en fin vän är ju trevligt, Pamela ser alltid så glad ut:)

  Ikväll är jag inbjuden på kundkväll på vårt supermarkert för att testa nya produkter och så får man en kasse med produkter med sig hem också. :)

  Ha det gott i värmen !
  Kramiz Kristina Fransson

 6. Hej Maria ! Förstår att det känns lite i magen när du ser dansarna ;)
  Vardagsrummet ser jättemysigt ut m öppna spisen.
  Du må tro att jag försökte vinna tävlingen med ldb men lyckades inte , men segraren var jättefin på sin bild . Så roligt för henne;)
  Ha en fin dag . Ska till sjukhuset nu på fm .
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

 7. Gomorron Maria, underbart att du tar upp detta med tänder i Ghana. Vi som kan bör hjälpa andra så mycket det är möjligt. Ett litet påpekande bara :-) i Sverige är all tandvård helt gratis från födseln t.o.m. ungdomarna gått ut gymnasiet d.v.s. 19 år. Sjukvården är också gratis…visst är det bra med skatter ibland.
  Ha en bra dag…Kram

Comments are closed.

LOADING..