Yeah don’t miss Swedish Hollywood Wives


via Instagram http://instagram.com/p/ff8A0XHTMx/

  1. NI är för goa. Samma humor, ni två. Han känner dej så väl. Lite hårt att säga att ni skall skiljas, han blev ju helt vettskrämd stackaren. Britt är härlig, ett friskt inslag i serien. Väntar nu på din serie i Falsterbo. Bor själv därnere så skall bli kul att se.NU blir det äpplekaka.kram

  2. Jätteroligt avsnitt Maria! Jag och maken skrattade högt åt din och Kamrans date, eller vi skrattade MED er, för ni verkar så härliga tillsammans. En vattenkokare :D. Dock med mycket tanke (strykjärn) bakom, fint ändå! Och när du talade om för Kamran att han har en så underbar fru, hihi. Men hade min man skrattat så åt mig då jag fixat date hade jag blivit sårad (dumt nog). Hoppas du inte blev det. Första gången jag skriver här. Ha en fin dag!

  3. Jag ser också bara konstiga bokstäver, så det går inte att läsa. Hälsar Ulrika

  4. Det var ett underbart avsnitt precis som vanligt ! :)
    Vilken fin sallad du gjort när Britt kom på besök !

    Kramiz Kristina Fransson

  5. så fin klänning du har maria. var kommer den ifrån?

Comments are closed.

LOADING..