Yeah don’t miss Swedish Hollywood Wives


via Instagram http://instagram.com/p/ff8A0XHTMx/

  1. NI är för goa. Samma humor, ni två. Han känner dej så väl. Lite hårt att säga att ni skall skiljas, han blev ju helt vettskrämd stackaren. Britt är härlig, ett friskt inslag i serien. Väntar nu på din serie i Falsterbo. Bor själv därnere så skall bli kul att se.NU blir det äpplekaka.kram

  2. Jätteroligt avsnitt Maria! Jag och maken skrattade högt åt din och Kamrans date, eller vi skrattade MED er, för ni verkar så härliga tillsammans. En vattenkokare :D. Dock med mycket tanke (strykjärn) bakom, fint ändå! Och när du talade om för Kamran att han har en så underbar fru, hihi. Men hade min man skrattat så åt mig då jag fixat date hade jag blivit sårad (dumt nog). Hoppas du inte blev det. Första gången jag skriver här. Ha en fin dag!

  3. Det var ett underbart avsnitt precis som vanligt ! :)
    Vilken fin sallad du gjort när Britt kom på besök !

    Kramiz Kristina Fransson

  4. Hej Maria Hälsa Kamran att han har en fantastisk fin kvinna och hälsa Kamran att har alla bra egenskaper en man ska ha..Ni är så vackra och kärleksfulla mot varandra.Haha klart man kan gräla och be varandra dra men det viktigaste är ett förlåt :=)

  5. Hej söta Maria !! Klart vi inte missar veckans höjdpunkt :)Du och din fina man förmedlar kärlek ut till svenska folket :) vad fina ni var ikväll på SHF:) Det är äkta kärlek och jaaa det kommer hålla livet ut.Nu när snart alla barn är vuxna kommer ni få ännu mer tid till varandra Puss o kram på er

  6. Ska du nått mer till sverige innan året är slut . du är här ganska mycket. att du orkar flyga så mycket 13 timmar fram och tillbak.a skulle aldrig palal det. hatar turbulens.

Comments are closed.

LOADING..