Vinnarlunch i min trädgård :)

Hej HHHhhhhh

Hej och god morgon allihopa. Ni kan inte ana vilken trevlig eftermiddag jag och Anna hade idag :) Vi fick ju besök av våra speciella LdB vinnare från Sverige. Deras namn är Lilie, Linus och Johan. Dom var så gulliga och vänliga och vi hade en mycket trevlig lunch i min trädgård.

Här ser ni lite av efterätten. Vi hade innan dess slurpat i oss lite Ceasar sallad med kyckling, två olika Quiche och Caprese som alltid smakar så gott :) Dukat med guld besticken :)

Supergulliga :) Lilie är en jätteduktig sångerska och ni måste lyssna på hennes fina musik. I was completely blown away!! www.liliebiskopsdotter.com

Tack för Er fina överraskningskorg. Älskar allt som fanns inuti :)

Kram till er alla och tack för era kommentarer. Maria

 

 

 

 1. Anne skriver:

  Haha ha! Det här var rena grekiskan, bokstavligt talat, vad skumt :-) . Det enda jag kan läsa är rubriken, ”Vinnarlunch i min trädgård :)” . Fina bilder i alla fall. Önskar dig en härlig dag!

  Varma hälsningar,
  Anne

  Ps. testade att kopiera första meningen under första bilden och klistra in den här. Då funkade det, haha: ”Hej och god morgon allihopa.” Ds

 2. Anna skriver:

  Synd att det inte går att läsa inlägget, jag har testat med både Chrome och IE. Har sett liknande problem tidigare på tradera i några auktionsbeskrivningar. Hoppas dagens inlägg blir som vanligt :-)

  Hälsningar Anna/Bloggnyheterna

 3. HejBästaMaria<)
  Det går knaoppt att kommentera..Texten åker upp och ner på mobilen..svårt att föeklara..
  Men lyllos de lyckliga vinnarna iaf!!;)
  Många kramizar Anna Nykvist:)

Comments are closed.

LOADING..