Adressändring

Hej på er!

Ledsen att jag inte varit här på ett par dagar. Befinner mig i Puerto Rico för tillfället och internet här är nästintill obefintligt. Har dock lycktas få pytteliten signal för att skriva detta.

Vet inte om jag kommer kunna logga in igen på ett tag, så det är lika bra att jag berättar redan nu att bloggen kommer få ett nytt hem i början av nästa år. Jag har haft ett fantastiskt år här på Amelia, men det kommer bli så att jag ”flyttar tillbaka” till där mitt bloggande började.

Min ”nya” adress hittar ni HÄR.

Tills dess, TACK Amelia och alla ni som följt mig och mitt liv här! Jag hoppas ni hänger med mig på mina nya äventyr HÄR.

Xoxo Marie

 1. we follow you ;)

Comments are closed.

LOADING..

Merry X-Mas

God jul på er!

Igår firades Christmas Eve in med en italiensk/filippinsk-julmiddag. Men några amerikanska inslag fanns med på julbordet, som egg nog och en gingerbread cake som jag hade vevat ihop. Alltihop var otroligt gott!

Idag är ju egentligen dagen då amerikanerna firar jul och det ska vi göra med att gå och se något av det juligaste som finns är i NY – the Christmas SpectacularRadio City Music Hall.

Men först: French toast i pyjamas framför en julfilm.

 1. Stina skriver:

  På Aftonbladet TV igår pratade dom om att du slätar ut ditt ansikte med ett filter innan du postar selfies på bloggen, stämmer det? Dålig förebild anser jag…

Comments are closed.

LOADING..

The Christmas Tree

Häromdagen skulle det köpas julgran – givetvis. Jakten började lite skakigt med att han som skulle näta in vår gran som vi tillslut hittat, bröt av toppen! Ja, ni hörde rätt – BRÖT AV TOPPEN!! Granens kronjuvel. Men det var inget att hänga läpp för.

 Vi åkte till ett annat ställe där de var lite mer på alerten och lite mer varsamma. Granen bands fast på biltaket, med topp och allt och kördes hem för att sedan bli klädd.

Och här har ni resultatet.  Kulor, glitter, rosetter och polkagrisar trängs i vårt fina träd.

 1. Var har du köpt de röda rosetterna till granen? :)

 2. Hej Marie,
  God fortsättning på Julen! Hoppas att du har haft en mysig julafton i NY.
  Stora och varma kramar.
  Leonardo

 3. Tess skriver:

  Jaaaa shiiiit vilken gran :))))

 4. lukasz skriver:

  Hej Marie
  Jag ta tillfället att önska dig en riktig GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!
  Lycka till med dina framtida projekt och hoppas att du besöker oss snart i Göteborg.

  Kram

 5. Sandra skriver:

  Vart kommer din pyjamas ifrån??! För det är väl små söta katter på den? :)

Comments are closed.

LOADING..