Hotel Pigalle

Ok, nu ska ni få smaka på en riktig pärla – Hotel Pigalle. Det här hotellet är inte som något annat hotell jag bott på i Sverige. Det känns som att man befinner sig i en annan värld. Jag som hängt i Göteborg så mycket det senaste året visste inte ens att det här franska boutiquehotellet fanns. Det är tack vare min vän Lovisa´s fantastiska rekommendationer som jag checkade in där i veckan.

När man kliver in på hotellet så känns det på en gång som om man är i Paris. Personalen är klädda i svarta byxor, vita skjortor, hängslen, fluga och hatt, ljuset är dimmat och skön musik spelas ur högtalarna. När hissen ”plingar till” är det en sensuell stämma som säger ”I´m very attracted to you” – jojagtackarja!

Inredningen är rakt igenom fransk och jag kan säga att sängarna var magiska.

Älskar att de tänkt på alla detaljer.

Frullen serverades högst upp i deras galet mysiga restaurang – Atelier. Sämre frukostmiljö har man ju suttit i.

Kan säga att det definitivt inte var sista gången jag checkade in här.

XOXO

  1. Great!!
    French style with a hint of swedish air . Fantastic =) It seems to be a very peacefull place.
    Love it!

Comments are closed.

LOADING..