Månadens bikt: Juni

ptfiaoddlygood-40
Ännu en månad närmar sig sitt slut vilket innebär att det är dags för en ny omgång av månadens bikt! Om jag ska bikta mig själv så är jag besviken över att få nej på en grej som hade varit enorm i jobbsammanhang, men fick samtidigt veta att vi kommer fortsätta jobba på det och försöka nästa år igen. Är trött i varenda vrå av mitt väsen. Trött i kroppen, trött i tanken, trött i hjärtat, trött i hjärnan, trött i själen. Är glad för att jag möter så mycket värme på olika sätt. Och varje centimeter av mig ser fram emot att snart packa ihop mina saker och cykla till förskolan för att hämta Edith. Vill bara gosa ner mig i soffan med henne nära nära.

Jahapp. Det var mitt nuläge. Nu lämnar jag ordet till er. Berätta om ditt nuläge 

Upplägget: Att få skriva av sig och faktiskt försöka formulera det där som känns tungt är för mig en självklar del i att må bra. Det blir lätt ett inre kaos när tankar trasslar omkring i skallen utan sammanhang.

Jag skriver ofta ner mina tankar och känslor här inför er, men det bästa som finns är när ni tar ordet och delar med er av det som pågår hos er.

Se det här inlägget som en chans att skriva av er – att dumpa det som känns jobbigt, glatt, svårt eller förvirrande. Detta är helt enkelt ett tillfälle att få tömma sig.

Självklart går det bra att vara anonym. Och självklart får ni dela med er av sådant som glädjer er, lyfter er och inspirerar er precis lika mycket som det motsatta. Detta är ert forum.

Genom att berätta något som ni går igenom eller upplever just nu hjälper ni garanterat någon annan. Läs gärna igenom andras kommentarer och svara om ni känner att ni har något ni kan bidra med eller tipsa om.

  1. Lisa J skriver:

    Kram till dig, hoppas din semester blir allt du önskar och lite till <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Förhoppningsvis kommer jag därifrån fulltankad

ptfiablogg11-2
Jag har börjat inse att semestern är nära nu. På lördag känner jag äntligen gräset under mina fötter igen. Då är jag tillbaka i sommarstugan. I två veckor ska jag och Edith vara där med mina föräldrar (och syrran som kommer några dagar). Det ska bli så jädra skönt. Har inte riktigt förstått det än. Ser fram emot att få sova och göra ingenting annat än det som faller en in för stunden. Bada med Edith, baka något och skriva på kvällarna. Och ändå lägga sig tidigt.

Har en känsla av att jag kommer att komma därifrån som en ny människa. Landad och laddad. Förhoppningsvis återhämtad och full med energi efter den här tuffa våren. Som jag behöver dalaluften och åkrarna nu. Har alltid älskat att åka dit på sommaren, nu känns det extra viktigt. Snart är jag där!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Podcasten Ofiltrerat: Kristjan Lootus

podcasten ofiltrerat-3
ptfia
I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag dansaren Kristjan Lootus. Han berättar om hur uppväxten i Estland påverkat honom och vad som drev honom att flytta hela sitt liv till Sverige. Vi pratar om hans tro, separationen och han berättar om hur han kommit till en bättre plats med sig själv. Och varför slutade han egentligen med Let´s Dance?

”Eftersom Estland blev ett fristående land 1990 hade vi levt i en isolation när vi inte visste om världen omkring så mycket. Ryssland hade all media, allt var stängt. Vi visste inte om världsartister eller shower och vad som hände. Det var mycket utanför. Men när man växer upp i isolation vet man ju inte att något annat skulle vara något bättre.”

”Jag blev förvånad faktiskt. Alla i sociala medier älskar såna där korta inspirerande quotes. Såna där ”gör det här så får du det här, tänk på det här så blir ditt liv såhär”. Jag var förvånad att bibeln faktiskt till större delen var fylld av såna quotes. Bara såna inspirerande och uppbyggande saker. Jag hade helt fel bild. Jag trodde att det var mest svåra texter med gamla historier.”

”Det finns olika perioder i livet. Just därför har jag också flyttat från Estland, flyttat från Cinderella, försökt nå till Let´s Dance. Att ta steg vidare. För det finns många steg än bara Let´s Dance, det kan jag lova. Det finns en enorm längd utöver det.”

Vårt samtal kommer att handla om livet, förändring och att vara tillfreds med det man faktiskt har. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan ↓

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..