Det senaste från mobilkameran

Vi är i Halmstad hos mina svärföräldrar sedan några dagar tillbaka. Lade ut bilden ovan på instagram med texten ”Är trött. Försökte natta bebis i en evighet igår. Vi båda somnade 23. Frustrationen över att ha försökt sluta amma (och nästan lyckats!) 4 gånger men fått börja pga magsjuka, resor och feber/tänder är enorm. Vill inte mer nu. Den här gången måste jag få sluta helt. Och nu är vi ute på en tidig morgonpromenad för att hon ska få sova ikapp sina förlorade timmar. Är lite sliten i kanterna MEN så glad över att vara i Halmstad! Hur mår ni? Vad gör ni?”. Var så frustrerad.
ptfia-blogg-2
En alldeles utmärkt frukost på balkongen.
Efter promenaden och frukosten var jag så trött och så sugen på att läsa. Edith sov så passade på att göra lite av båda. Lade ut dynor på balkongen och slumrade. 
Sedan mötte vi svärmor och käkade lunch på Tillsammans. Tips om ni är i Halmstad! Och tips att ha krossade färska hallon i sallader. 
Någon var sugen på potatisen!
Mina föräldrar kom hit i tisdags och en av de första grejerna vi gjorde var att ta med dem till Riccardo för att äta den berömda italienska glassen. Jag åt en kula hasselnöt och en kula svartvinbär. SVINGOTT. 
Vaknade i ottan när Kim lämnade över Edith till mig efter att ha tagit natten. Vi slutar ju nattamma för tredje gången nu så jag tog över och gick på en tidig morgonpromenad med mamma. En annan grej: det här med att låta bebis somna vid bröstet vid läggning. Jag gör ALDRIG det igen. Nästa bebis får ammas men inte somna för natten vid bröstet. 
Vi åkte till Båstad och Torekov över dagen. Tog en hoppbild med Ediths kusiner. 
Ammade. 
Gick en kvällspromenad. Det har varit ett evighetsprojekt att natta bebis sedan vi kom hit. Hon kommer inte till ro, blir övertrött, vill amma, vill inte amma, vill bli buren, vill inte bli buren osv. Så nu har jag provat att helt enkelt natta henne i vagnen genom en kvällspromenad istället (och sedan lyft över henne i sängen när vi lagt oss), vilket fungerat bra två av tre kvällar.
Har för övrigt tre favoritsaker på den här bilden: En ny tröja från Filippa K som jag köpte på rean, shape-tights från Röhnisch och dojjor som jag köpte i Italien. Förbaskat sköna alla tre.
Har varit mycket balkonghäng. Och en del choklad. Och mycket te. Och lite regn. Och många fina solnedgångar.
Och bullar från Feldts!
Igår promenerade vi Prins Bertil stigen ut till Tylösand. Har gått den vägen nästan varje sommar sedan jag och Kim träffades – minus förra året då jag var gravid och året innan då vi inte pallade. 
Det tog strax över tre timmar. Bra jobbat med en bebis och barnvagn!
Vi passerade världens vackraste bänk! Alltså den bänk som såg ut såhär när Kim friade till mig där för prick tre år sedan igår. Läs om det här!
Belöningen! Kaffe, lunch och en tre dagar gammal bulle. Fint!
Och en snabbis på after beachen. Edith var inte jätteimponerad över sin utrustning och det var lite för varmt så vi åkte hem rätt snabbt.

Det var allt för den här gången!

  1. Med mitt första barn slutade jag amma genom att åka bort… Kändes sådär där och då iom att en anhörig blev inlagd på sjukhus men tror verkligen att det var vad som behövdes för oss. Min mjölk slutade automatiskt iom att jag inte var i närheten och flaskan gick lika bra för lillen då jag (det bästa såklart) inte var i närheten. När jag kom hem efter 1v var alla rutiner på plats och det var bara att köra vidare!

    För min del har en stor motivation att sluta amma varit att mina barn bitit mig i brösten! Det gör ju såååå sjukt ont…

    Vi ökade även på matmålen och hellre att de var uppe senare och åt gröt/macka än att de la sig tidigt.

    Lycka till! För eller senare löser det sig även om det är hemskt när man är mitt uppe i det och särskilt med första barnet. Kram!

  2. Ååh känner igen nattningsproblematiken. I den här ålder kan dom ju ha en sleepregression också *zzzz*… för oss har de också blivit bättre med två ist för tre sovstunder på dagen. Håll ut snart vänder de! Kram

  3. Åh känner så igen mig i nattningen, det är tufft! För oss har det gått bättre när vi dragit ner till två sovstunder på dagen, nu är det lugnare nattningar, om än fortfarande en del bök och stök innan lillen kommer till ro. Han är en vecka äldre än Edith. Ammar också fortfarande, svårt att sluta och speciellt i den här värmen! Längtar efter att få sova en hel natt…! Flummig kommentar, tack för fin blogg förrsten, har läst från och till i många år men nu är jag inne varje dag.

  4. Ser härligt ut! Så mysigt med sele. Jag bar också mycket och tyckte det var skönast att bära på ryggen. Men svårare att pussa barnet då såklart. Ha en skön semester!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..