Hej, det här var min dag!

ptfiasblogg-2
ptfiasblogg-3
Idag vaknade jag med en tung känsla i sinnet. Som tur var så hade jag och Elin en prao-elev dagen till ära! Förskolan var stäng så jag och Kim delade dagen. På förmiddagen hängde vi hemma och fotade ett samarbete där Edith gjorde en stark insats. Fy jädrar i hela helskotta så underbar hon är! Okej jag är partisk som hennes mamma, men hon är för jädra rolig. 
ptfiasblogg-5
Den här ”jag vill bestämma själv vilka kläder jag ska ha”-fasen har börjat frodas. Försökte säga att det var för varmt för den jackan men ungen är målmedveten så den fick det bli. 
ptfiasblogg
Elin underhåller inte bara mig om dagarna, Edith avgudar henne, och hon ställer upp med show, som här iförd Ediths brillor. 
ptfiasblogg-7
När Edith slocknat i vagnen och vi lämnat över henne till Kim fortsatte vi till kontoret för att redigera bilder, stämma av några grejer i planeringen och äta mellanmål innan det var dags att gå bort till Alma där Bikbok firade fredag. Möttes av de här otroliga bakelserna och knäppte inte bara en. 
ptfiasblogg-8
För jädra goda! Det är något bisarrt med mig och italiensk maräng. Blir helt salig av bara tanken på den.
ptfiasblogg-9
Avslutningsvis en bild på utstyrseln Edith valde när vi sa att vi skulle äta på balkongen i solen. Ändå rimligt med full mundering, hehe.

Nu ska jag ta helg. Har en otrolig dag framför mig imorgon då Edith gav mig en sjuk morsdag-present. Sovmorgon till kl. 10, lyxfrukost, träningspass med ”hemlig instruktör”, fika, massage av syrran som sedan stannar och hänger resten av kvällen plus att Kim lagar middag till oss. Ska njuta av varje sekund.

Kram!

 1. Lotta skriver:

  Gud vad söt hon är! Så fint med lockarna. Vilken härlig fredag också 🙂 trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Så var det att föreläsa på engelska!

ptfiablogg1-3
Låt oss backa tillbaka till i lördags då jag var i Danmark för att föreläsa på ett event med Zendium. De ordnade ett event för internationella influencers och jag fick alltså den stora äran att prata en hel timme. Jag tackade ja med en känsla av att kasta mig ut eftersom det ju innebar att jag skulle prata engelska. Anlände på förmiddagen och tog en snabb bild med solen i ögonen. 
ptfiamat-7
Blev glad ända in i märgen när jag fick veta att frukosten fortfarande stod framme. Ja tack! Fyllde på med nötbröd, äggröra, lax, avokado, frukt, yoghurt och kaffe medan vi lyssnade på en föreläsning om munhälsa.
ptfiablogg1
Snabbt vidare till dagens nästa aktivitet som var pilates. Jag har aldrig testat en hel pilatesklass innan så det var intressant att prova. Lärde mig ett lifehack som jag rimligtvis redan borde kunna i och med mitt jobb, men sue me så att säga. Mina influencer-kollegor som inte hade ett stativ med sig till mobilen (några hade det också) satte mobilen i en sko när de skulle filma sig själv. Så smart!
ptfiablogg1-2
Vi bodde på superfina Skodsborg Kurhotel & Spa. Frukosten var helt suverän, fina rum, nära havet, bra spa och gött helt enkelt. Rekommenderas!
ptfiamat-6
ptfiablogg1-9
Efter en matlagningsklass och lunch började det dra ihop sig till min föreläsning, så jag tog med kaffe och croissant upp på rummet för att ladda. Trots att det kändes helt orimligt att föreläsa på engelska så var jag konstigt nog inte märkbart nervös. 
ptfiablogg1-12
Och plötsligt åts tiden upp och jag stod där. Hittade trygghet i att jag ju kan min föreläsning som ett rinnande vatten på svenska och jag vet ju att jag kan prata engelska, men kombinationen kändes ändå läskig. Kände mig lite trevande i början men det lossnade ganska snabbt. 
ptfiablogg1-13
Jag gjorde det! Har tidigare berättat om att jag varit så nervös för att ens presentera mig för en grupp utan att få kaninpuls och kraftig handsvett. Nu står jag i Danmark och föreläser på engelska. Det jag gjort för att komma över rädslan är att våga gå emot prestationsångesten, tacka ja och utsätta mig för det om och om igen. Och försöka lära mig någonting av varje föreläsning jag gjort.
ptfiablogg1-14
ptfiablogg1-22
ptfiablogg1-16
Direkt efter blev jag intervjuad av Zola Zhang som är en av asiens största influencers med 8 miljoner följare (minns inte på vilken kanal). De andra som syns i bild är hennes tre assistenter. Säger till när man kan se intervjun. 
ptfiablogg1-17
Sedan pustade jag ut på hotellrummet och försökte smälta min insats. Är så tacksam för att jag fick det här förtroendet av Camilla och Zendium! Facetajmade med Edith, låg rakt upp och ner i sängen, läste några sidor i ”Bränn alla mina brev” och kunde inte bestämma mig för om jag skulle ta en promenad eller ej så det blev som att jag var mitt i mellan så fick inte så mycket effekt av pausen som jag kunnat om jag bara bestämt mig från början för att stanna i sängen.
ptfiablogg1-18
Men det var ändå gött att ligga i sängen. Det är något visst med att ligga i sängen mitt på dagen. 
ptfiablogg1-20
Sprang på den brittiska influencern Carly Rowena och fick passa hennes bebis några minuter så hon kunde bli fotad. Tog den här bilden och skickade till en tjej på instagram som skrev på DM att hon följt oss båda i flera år. 
ptfiablogg1-21
Ändå typiskt för influencer-event: Alla uppdaterar någonstans lite hela tiden i början. Upplever att de flesta är bra på att lägga bort telefonen och umgås sen. Förutom jag den här kvällen som läste den hemska uppdateringen om att Terese valt att sövas. Visste inte hur jag skulle ta in det så stängde bara av tills jag kom till hotellrummet. 
ptfiablogg1-25
Avslutningsvis två suddiga skärmdumpar från videoklipp. Fick låna fotografen en halvtimme på söndagen så gav mig ut på en SUP.
ptfiablogg1-26
Avslutade hela upplevelsen med ”Sauna gus” som är en basturitual där man först bastar i 12 minuter med en man i ullmössa som fläktar med olika örter och dofter. Sedan badar man i en istunna, går tillbaka i bastun för 12 minuter till, sedan badar man i havet och sedan upprepar det en gång till. Jag fick tyvärr avvika efter istunnan men är så jädra glad att jag hann doppa mig i den tre gånger innan hemfärd.

Vill man boka mig som föreläsare så maila för mer information: elin@ptfia.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Det här är en potentiellt bra dag!

ptfiablogg-2
ptfiablogg
God morgon, torsdag. Sade precis på insta story att det idag är en potentiellt bra dag! Sov okej, tränade ett pass vid 07, har ätit två frukostar, druckit gott kaffe, det regnar vilket är så mysigt, Elin sitter bredvid mig på kontoret, Kim skickade en bild på Edith på väg till förskolan iklädd en hatt som är så jädra gullig och hon såg lurig och glad ut. Vi har precis fått ett mail som innehöll sådant som kändes bra i magen och gjort oss glada. Jag känner ett lugn i kroppen.

Tänker så mycket på livet och att det är så förbaskat viktigt att försöka må bra i det. Att göra vad man kan för att ge sig själv bra förutsättningar. Det är verkligen inte lätt, men man behöver göra det. Vi har hört att små saker kan göra stor skillnad – och det är ju sant.

Hoppas att ni också känner att det här är en potentiellt bra dag ♥

Ps. Bilderna ovan är från igår. Då tog tröttheten plats efter en känslomässigt intensiv dag. 

Läs även:

10 saker som drabbar mig!

Jag har slutat skynda mig!

 1. Hanna skriver:

  Hej Fia!
  Jag är så förundrad. Förra veckan var jag SÅ HUNGRIG. Jag var hungrig jämt. Åt större portioner och extra mellanmål. Det är väl inget sensationellt i sig men det som gör mig så glad är att jag noterade det. Jag MÄRKTE att min kropp krävde mer och gav den det. Jag körde inte bara på med samma rutiner, åt samma saker i lika stora mängder. Utan jag lyssnade på min kropp. Jag har lärt känna min kropp så väl att jag märker när den försöker säga något.

  Det här låter ju hur flummigt som helst men gjorde mig löjligt glad. För jag tar det som ett bevis på att jag lärt mig att lyssna på kroppen och inte bara köra på i 180 knyck. Du pratar ju ofta om det här, att lyssna och känna in kroppen och våga lita på vad man upplever. Du skriver om mat och om mättnadskänsla. Och massa annat viktigt. För det vill jag bara säga TACK. Du påverkar, du förändrar och du hjälper oss. Det är mycket tack vare dig som jag lärt (lär) mig att faktiskt lyssna på kroppen och våga lyda. Det här med maten blev ett så konkret exempel på att jag tagit jättekliv framåt. Så TACK för det hästjobb du gör med bloggen.

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..