TIPS, hemmaträning.

Om jag ska slå till med ett braoch billigt träningsredskap vill jag slå ett slag för hopprepet. Denna klassiker ger oss så mycket postiva effekter att du snart blir beroende. Förutom att det kan bo i både handväskan och resväskan behöver du ingen direkt plats för att använda det.

Dessutom blir du smidig, får en kroppskontroll som heter duga och utmanar din kondition. Du belastar skelettet genom alla hopp och studs, får igång blodcirkulationen och arbetar med både armar, ben och bålmuskelatur.

För att inte tala om hur roligt det är att låta fantastin upptäcka nya svingar och trix.

 1. Jessica skriver:

  Ja! Så himla bra! Mina enkla favvisar är hopprep och rockring.

 2. Matilda skriver:

  jag har en kategori i min blogg som heter ”utmaningen”. Tanken är att mina läsare (som ännu inte är så jättemånga) ska komma med utmaningar till mig som är tränings/hälsoinriktade. Än så länge har jag bara fått in en utmaning denna vecka!! KOM GÄRNA MED FLER nomorechips.blogg.se

 3. Maja skriver:

  Hej! Jag måste bara fråga hur mycket det kostar att anställda dig och vart man skulle befinna sig för att detta skulle vara möjligt? håller du till i stockholm nu eller hur ligger det till? DU ÄR GRYM! kramar

 4. E skriver:

  Hej!
  jag vill gå ner i vikt, bli smalare och fastare, är det bra att äta protein då när det är mitt syfte? Tränar spinning, body pump och styrketräning.

 5. TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG!

  Vill du tjäna pengar som Kissie, Kenza och Blondinbella gör? På min sida har jag skrivit hur du kommer igång, så besök den och se när din plånbok växer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..