KABELN I MITT HJÄRTA.

Jag har gått och förälskat mig i kabelmaskinen på senaste. Jag har insett att det är bland den skönaste styrketräningen man kan göra då motståndet lurar en genom att först kännas löjligt lätt och sen snabbt smälla till med mjölksyra. Men oavsett hur nyttig den är så facineras jag av att jag så lätt kan köra igenom hela kroppen utan att behöva göra så mycket mer än att byta ett par hål i trissan.

Jag kan helt enkelt stå fastpänd på samma kvadratmeter och dra till mig en träningsvärk till hela kroppen. Jag funderar starkt på att plantera en hemma i vardagsrummet ,.

 1. Anna skriver:

  Hejsan!
  Kan du inte berätta vilka övningar du gör i kabelmaskinen? 🙂

 2. Jonna skriver:

  Hej Fia! Först vill jag börja med att säga att jag tycker att du är en väldig inspirationskälla. Du verkar ha så mycket energi och ha gjort så mycket i ditt liv trots att du är så ung. Sedan har jag en liten fråga, hur gjorde du när du var au pair i USA. Åkte du privat(isf hur kom du i kontakt med familjen?) eller genom en organisation (och i så fall vilken?). Jag vill verkligen komma iväg men jag vet inte riktigt var jag ska vända mig.
  Tack på förhand! 🙂

 3. Emelie skriver:

  Hej!
  Fan vad snygg du är! Får jag fråga vad du väger och hur lång du är? 🙂

 4. Hemlig skriver:

  Hej Fia!

  Jag undrar om det är möjligt att gå ner 30kg med enbart träning och uteslutande av sötsaker och sånt?
  Vill inte ta bort pasta, ris, potatis och bröd ur min kost för att jag har en gammal ätstörning och när jag utesluter något slutar det med att jag hetsäter det jag inte fått äta.
  Jag vill gå ner i vikt men jag vill som sagt inte äta äckliga pulver utan hitta en ny livsstil och gå ner i vikt och fortsätta må bra sen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..