BLONDINBELLA SLÅR TILLBAKA!

Idag fick Bella chansen som många av mina klienter nog drömmer om, nämnligen att ge mig en näve eller två som hämnd för alla gånger jag har gett ut ”bonusar” i form av ”tio underbara till”. Efter att först ha placerat Bella på ett löpband följt av crosstrainer och pushat henne att spurta genom gymmets korridorer och triggat henne med både hopprep och grodhopp var det dags för hennes livs första boxningspass.

Hon är en naturbegåvning med handskarna så jag får räkna med en och annan smocka händanefter.

  1. Cilla skriver:

    Tack för en varierande, spännande och peppande blogg ! Du ger mig inspiration till att äta hälsosammare och träna samt motionera. Du ger mig tips då jag känner mig uttråkad. Tack !

  2. jenna skriver:

    din blogg is wonderful!! peppande!! 🙂 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..