FRÅGESTUND, pang!

Efter snart en vecka som handledare har jag nu försökt lära min praktikant allt som gömmer sig bakom pannbenet och trissat henne med diverse varianter på upplägg, säljknep och kostråd. Jag har pratat och förklarat och visat och babblat så jag till och med slår mitt esse på skaftet, jag har helt enkelt försökt lära så mycket att jag suckar åt mig själv vissa stunder.

För att avsluta denna vecka av lärande slår vi till med en frågestund och försöka besvara alla era frågor så gott jag kan.

 1. carro skriver:

  Hej jag undrar hur man ska kombinera sin träning för att som snabbast gå ned i vikt. Är det efftektivt att tex börja med att köra crosstrainer 30 min sen köra styrka i ca 45 min och sen avsluta med att gå på bandet, cykla eller ”crossa” i 30 min? 🙂 KRAM

 2. amanda skriver:

  hur tränar man bäst innerlåren? 😀

 3. Sandra skriver:

  din ”inte äta sötsaker” utmaning var toppenbra, kan du inte fortsätta med sådana utmaningar? (:

 4. anonym skriver:

  vad har du för andra intressen förrutom träning och hälsa? 🙂
  hur är ”blondinbella” i verkligheten? 😛

 5. Annie skriver:

  Hej!

  Jag har precis börjat deffa med målet att tappa lite underhudsfett utan att tappa muskler. Jag äter ca 1500 kcal/dag och är noga med att få i mig tillräckligt med protein och rätt fett. Jag hade tänkt hålla på i 6 veckor och skulle vilja ha lite tips på hur jag ska äta efter deffen för att hålla formen dvs varken gå upp eller ner? Kommer efter deffen träna ca 5 ggr veckan. Minns att du någonstans beskrev en mättnadsskala som kändes vettig, skulle du kunna beskriva den igen (eller länka)

  Tack för en GRYM blogg 🙂 🙂 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..