HELGFREAK.

För att väcka helgen aningens tidigare än riktigt har jag de senaste veckorna börjar önska mina klienter trevlig helg redan på torsdagmorgonen, vilket får många att förvånat hoppa till innan de inser hur oerhört lång och härlig deras helg precis blev.För övrigt påpekar min kille ständigt att han aldrig sett någon kasta i sig mat som mig. Jag hävdar bestämt att killen inte ser skillnad på kastning och njutning ,.

 1. Emilie skriver:

  HAHA, jag håller med dig! Min pojkvän och pappan till bebisen i magen kommenterar alltid att jag är så ”glupsk” för att jag kastar i mig maten. Jag hävdar att han inte fattar någonting 😉

  1. fia skriver:

   De gör ju inte det, karlarna 🙂

 2. På tal om killen.. Har ni hittat någon lägenhet än? 🙂

  1. fia skriver:

   Ja, tack för omtanken 🙂

 3. Sofia skriver:

  Jag har hört att man inte ska äta kvällsmål, stämmer detta?

  Sedan skulle jag bli jääääätteglad om du kunde ge lite mer tips angående maten. Jag tränar fyra-fem gånger i veckan och vill gå ner i vikt. Hur gör man? För vill ju inte lägga ner med maten för då orkar jag inte träningen. Men mellanmål till exempel, vad ska jag äta??? Kan jag fortfarande äta kolhydrater fast möjligen lite mindre? Snälla, hjälp!

  1. fia skriver:

   Självklart ska/kan man äta kvällsmål! Varför skulle du inte kunna göra det?

   Jag har proppat bloggen med massa matnyttiga tips och hjälp så läs gärna igenom hela först. Det finns massor av förslag på både mellanmål och middagar. Svar på dina frågor dinns även i kategorin ”fia svarar”. Fråga gärna igen om det är något annat du inte hittar svar på 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..