MÖT MIN IDOL.

Jag träffade Sussie för första gången den 2 sep. 10 veckor senare hade vi tillsammans förvandlat hennes kropp så den var 10 kg lättare, massa centimeter mindre och en drös muskler rikare. Igår,  fem månader efter vårt första möte och nästan tre efter utväningen av PT-KAMPEN, kan vi konstatera att hon gör mer än håller vikten. Kvinnan är otrolig som fortsätter att bli både starkare, slankare och visar samma outröttliga träningsglädje.

Sussie, september 2010.

Sussie, januari 2011.

Vi har fortsatt träna tillsammans och har satt nya mål för 2011, med den ryggen kan hon gå hur långt som helst.
besök sussies blogg här.

 1. sofia skriver:

  Oj vilket resultat! Hur gör man för att lyckas så på 10 veckor? Grymt!

 2. Jenny skriver:

  Shit vilka muskler! Bra jobbat!

 3. emma skriver:

  Bra jobbat. Dock tycker jag hon ser mer manlig ut nu, än förr. FÖÖÖÖR mycket muskler usch!! faller inte i min smak alls.

  1. fia skriver:

   Tack! Tänk gärna på att det är onödigt att skriva ”usch” när någon har lagt ner så mycket tid, kraft och arbete på en sån livsstilsförändring.

 4. Mikaela skriver:

  Jag måste bara fråga.. Mötte en tjej som var så fruktansvärt lik dig i skogen vid Hammarbybacken.

  Kan inte motstå min nyfikenhet utan måste fråga om det var dig jag möjligvis mötte under min morgon(förmiddags..)promenad vid 10.20 där nånstans?

  Trevlig helg!

  1. Hej Mikaela, helt riktigt! Du fångade en nyvaken fia på lördagspromenad, hade precis klagat över en tjock hals och min kille suckade åt att jag inte hade något tempo 😉

   Trevlig helg och vad kul med en läsare i samma område, älska hamarbybacken 🙂

   1. Mikaela skriver:

    Nej vad roligt! Vi hade ögonkontakt en halv sekund kanske och det var mössan som gjorde att jag misstänkte att det kunde vara du! Annars var jag för sammanbiten för att koppla haha.

    Hade jag insett att det var du lite snabbare så hade jag garanterat tackat dig för att du har börjat få ut mig på morgonpromenader!

    Om du reagerade på att nån knatade med dunjacka, gråa mjukisar och joggingskor så – det var jag.. 😉 Också nyvaken och jävlig.. Vi kanske stöter på varandra igen då!

    Bor u i H-höjden? Jag bor mellan H-höjden och Björkhagen kan man säga.. Brukar knata ner till L:a Sickla (grusväg) och följa sjön, upp för den sköna backen på baksidan av hammarbyhbacken och sen stigarna där jag mötte dig för att till slut komma fram till stationen och gå bort mot Björkhagen. Finns så HIMLA mycket fina promenadvägar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..