JAG ÄR NÖRD.

Jag kan inte annat än bli sådär odräglig nöjd när jag varje dag får starta dagen i sällskap av dessa utsökta frukostfasoner. Känslan av att äta det där perfekt kokta ägget, doften av det nybryggda kaffet som retas med näshåren och färgbomben som slår sig till ro på tallriken ger mig varje dag en anledning att redan längta efter nästa.

,. härmed förklarar jag mig själv till diplomerad frukostnörd.

 1. haha jag är likadan! fin blogg, inspirerande, du verkar vara en jordnära, gullig tjej med skinn på näsan!

 2. Emma skriver:

  Precis sån är jag också! Idag var jag extra stolt eftersom att jag missade när ägget började koka så jag chansade lite och lyckades få till det perfekta ägget! Det gjorde nästan min dag 😀

 3. Evelina skriver:

  Hej!

  I så fall är jag också en frukostnörd. Älskar frukosten, det är det bästa på hela dagen 🙂 Dock blir det ingen långkörare i veckorna, då jag går upp väldigt tidigt pga jobbet.

 4. Evelina skriver:

  Jag är precis som dig vad gällande frukost! Något av det godaste som finns….

 5. Fia, jag är precis som du uppväxt i Gundeland med kroppen full av gröt och rejäl mat. Har läst din blogg i någon vecka nu och vill bara säga att jag tycker du är oerhört inspirerande och jag älskar att du har samma inställning som jag, dvs lev nyttigt och njut av att få röra på dig! Det är bra att du försöker få speciellt yngre tjejer att förstå att man inte måste hetsa med maten, bara tänka ”smart” och inte äta McDonalds varje dag 😉 Hur som helst, ville bara säga: Keep up the good work!

  1. fia skriver:

   Tusen tack för dina fina ord Elin! Gundeland är det bästa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..