FIKA MED FIA!

Eftersom vi nu börjar bli en stadig skara här på PTFIA så vill jag lära känna er läsare lite mer. Därför slår jag till med en LÄSARFIKA.

Motivera i en kommentar varför just du ska vinna en läsarfika med mig där du får fråga hur mycket du vill, får hjälp med dina tränings- och kostvanor och förhoppningsvis en trevlig stund med mig.

tävlingen pågår till tisdag kl 15.00

 1. Paulina skriver:

  Skit också, såg nu att jag skrev för sent. Jag får be någon annan sparka mig i röven, eller så kan du ju alltid ge mig en virtuell spark, det kanske funkar.

 2. Jossan skriver:

  Jag är en glas tjej som nyss flyttat till Sthlm. En fika med en levnadsglad tjej skulle vara otroligt trevligt avbrott i vardagens fullspäckade schema. Ny människa, nya tankar och massa ny och fullspäckad energi. Förhoppningsvis kan även du inspireras av mig, nya tankar och massa dos av glädje och kärlek. Kärlek i form av mötet med en ny människa, som trots allt hör till samma familj på denna jord..:o)

 3. Paulina skriver:

  Hej Fia!
  Jag har en massa kunskap om både mat och träning, MEN:
  Jag behöver en spark i röven! Vill du ge mig en?

 4. Karin skriver:

  Hej Fia!
  Jag följer din blogg dagligen och det är kul att läsa om ditt aktiva liv. Själv läser jag på läkarprogrammet här i Stockholm – något som är väldigt roligt och inspirerande med även tar mycket tid! Mitt mål är att i framtiden kunna hjälpa människor att bevara sin hälsa. Studierna går dock ut över träningen och det vore roligt att få träffa dig och diskutera hur man kan kombinera tuffa studier med träning. Jag tror fullt på att man måste må bra i sig själv för att kunna hjälpa andra och träning får mig att må väldigt bra. Är anmäld till Göteborgsvarvet i maj, så det är verkligen dags att komma igång med träningen igen efter mitt uppehåll!

  Hoppas att vi ses över en fika! Tack för en inspirerande blogg!

 5. YEAHHHHH! Vilken underbart rolig ide Fia! Jag tänkte nominera mig själv till, nej kräva! en läsarfika, (eller, du kan kalla den en kompisfika, de är liksom vilket som 😉 Låt mig veta om vägarna korsar Hedemora/ Oslo så vi kan slå våra vackra pannben ihop :)XX

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..