JA, KAPTEN!

Många säger sig inte ha tid att träna för det är långa arbetsdagar, dyra gymkort eller trötthet som skriker soffläge. Nu vill jag slänga upp alla potatisar från kuddarna och påpeka att det faktiskt inte finns många ursäkter då vi alla går runt med ett alldeles utmärkt träningsredskap i form av vår egen kropp. Oavsett om du är nybörjare, landslagstävlare, tung eller smidig så kan alla träna med kroppsvikten.  

Jag är ledsen men det finns inga ursäkter. Använd ditt favoritprogram som motivation under passet, stå i plankan i reklamen. Vi har alla, alltid tid att träna någon gång under ett dygn, hellre tio intensiva minuter än inga alls.

 1. anna skriver:

  kan du inte ge lite tips på vad för övningar man kan göra? motivation sätter inte stopp för mig, kunskapen gör!

 2. Mallan skriver:

  Så sant som det är sagt! Jag klarar dock inte av att träna hemma, pga att jag inte har tillräckligt mycket självdiciplin… Går jag däremot till gymmet så kör jag all in! Men det funkar olika för alla 🙂

 3. pilla skriver:

  Superhärlig tröja! Funkar bra pa hotellrum ocksa och hotellgym där utrustningen inte är som pa riktiga gym!

 4. Popruta skriver:

  Men åååh tack för kommentaren på bloggen, jag blev jätteglad! 😀 Det är ju dig jag helt ogenerat snott peppschemat av 😉 Fast jag la till gröna kryss för det får mig att bli gladare, grönt är en positiv färg 😀

  Ja självklart får du lägga upp bilden 🙂 Roligt bara att den man inspireras av tycker om det man gör 😀

 5. Sofie skriver:

  Hej!
  Tänkte höra vad du tycker om att äta grapefrukt och keso till mellanmål. Är så himla gott tillsammans men jag vet inte om det är så bra mellanmål?
  Du ger mig väldigt mycket inspiration och är en grym tjej!:) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..