VÄLKOMMEN, GYM.

Medans ni njuter av måndagsmorgonen grillar jag mamma på gymmet för att ge henne en uppdatering i träningsvärlden. Hon och pappa har skaffat nya träningskort och behöver en riktlinje hur de ska lägga upp träningen med deras jobb, tid och målsättningar.

När ni skaffar era första gymkort, ta alltid vara på den instruktör, tränare eller personal på plats om ni känner er osäkra på hur ni ska bete er i gymmet med hantlar, maskiner och divers utrustning så ni inte betalar en dyr månadpeng för att gå på ett rullband timme efter timme för att ni känner er för osäkra på styrketräningen.

 

Passa på att titta in hit klockan 14.00 idag då det kommer en liten tävling som jag hoppas att ni kan gilla.

  1. amanda skriver:

    HEJ ! jag har länge undrat en sak. hur är det med honung och russin? för det är två saker som jag äter när sockersuget slår till. tacksam för svar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..