BAKOM KULISSERNA:

Jag vet att ni uppskattar mina färgrika frukostbilder med en grann sammansättning av våra nyttiga näringämnen som får min fiamage att klappa klacksparkar av lycka varje morgon.

Jag vet också att bakom dessa vackra bilder så döljer sig en nyvaken verklighet:

God morgon!

 1. Sheerin skriver:

  TACK för en bra blogg och super inspirerade inlägg !!!!! kram S

 2. Ida skriver:

  Tack för att du har fått mig att inse att man inte ska vara rädd för att äta. Jag har nu slängt ut vågen och har börjat min planering till ett mer normalt liv kostmässigt, jag har nu upptäckt hur utmattad jag har varit så jag inte insett hur fel allt varit.

 3. izza skriver:

  tycker du man kan ha äggvita (rå som man har i under kokningen) i gröten för att höja proteinhalten, vill helst inte använda mig av proteinpulver.

  ps. tusen tack för matinläggen, de ger så mycket inspo 🙂

 4. lisa skriver:

  hej! jag r 23 år och har precis blivit mamma till en liten tös. Nu ammar jag , och har blivit rekommenderad att lmna bort all komjölk ur min mat. vad rekommenderar du istllet för kvark/naturell joghurt osv till mig som tränar aktivt och verkligen r beroende av dessa till frukost, mellanmål och efter träning?

 5. Anonym skriver:

  Att kladda kan inte vara njutbart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..