FIA, NU.

Med kaffe i handen sitter jag nersjunken och försöker prestera. Min livs första deadline är satt och jag svettas otäcka mängder när jag inser att min första barndomsdröm är på väg att ätas upp. Jag sträcker på ryggen, sjunker ihop och låter fingrarna flyga över tangenterna i en jakt på färdig text. Jag tittar upp, inser att mitt ansikte och själ kommer synas i en alldeles äkta tryckt papperstidning. Jag tittar upp och blundar generat vid tanken på att jag har kämpat mig till min första seger.

Översättning: Den nya tidningen Egoboost Magazine kommer innehålla mina alldeles egna hälsosidor och jag dör av lycka.

Yey!

 1. Sandra skriver:

  Grattis, vad kul!!! Säker på att du kommer skriva grymt, om de bara blir en 5e del av hur du är i bloggen så kommer de bli super galant. Ska bli kul att läsa =)

 2. Matilda skriver:

  Men vad roligt!! Sitter har borta i USA och laser din blogg, grym bra inspiration till att bade ata och trana ratt! Onskar att jag kunde fa egoboost skickad over atlanten! Men grattis grattis!

 3. Lina skriver:

  GRATTIS! UNDERBART!! FA FORTJANAR DET SOM DU! KRAM

 4. Emily skriver:

  Åh så roligt! Grattis Fia! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..