ÄNTLIGEN.

Efter att ha bott i tre länder på tre år, flyttat nio gånger på fyra år och bott i min resväska de senaste två sommrarna känner jag mig nu oerhört nöjd över att faktiskt få styra nosen mot ett stadigt boende i form av en riktig lägenhet.

Att flänga runt är intressant och lärorikt, det ger dig nya perspektiv och du blir mer anpassningbar än en ihopfällbar campingstol. Att lätt kunna packa väskan och möta nya utmnaingar är en charm som jag är glad över att få ha upplevt. Men, NU RÄCKER DET.

Jag kan glatt meddela att jag har blivit så vuxen att jag vill ha min egen kaffekopp på morgonen, min sambos namn på brevlådan och älskar att köpa blomster till köksfönstret. På tisdag går flyttlasset vi längtat efter.

 1. Sandra skriver:

  Kan förstå din lättnad!!! Grattis, hoppas att ni kommer trivas som fisken =)

 2. Lucas skriver:

  Söt bild 😉

 3. sanna skriver:

  Åh vad härligt! Jag själv bor just nu både i Östersund och Göteborg vilket är rätt jobbigt, de ligger ju inte direkt nära varandra 😛

 4. Keela skriver:

  gud så härligt!!

 5. Anna skriver:

  Vilka länder har du bott i? (:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..