DET NYA MODET, MED SKED.

Jag blev glatt överraskad när jag igår sprang in på närmsta ica för att hitta mellanmål och hittade denna goding i hyllan. Istället för att köpa en energitom ostburgare kan folket nu njuta av en hälsosammare version av bärry med fint strössel i form av nötter, blåbär och torkad frukt.

Vad säger ni, 10 spänn på en cheese eller 17kr på en burk protein?

 1. Jessica skriver:

  Jag är typen som alltid skulle ha valt en cheeseburgare framför detta. Alltid en påse chips framför naturgodis. Hellre en princessbakelse än en pepparkaka. Osv osv. Detta har inte påverkat min kropp ett dugg…. MEN på senare dagar ser jag verkligen skillnad på min kropp (tro det eller ej men jag har gått upp cirka 10 kilo på ett år), dessutom känner jag mig ofta trött och hängig.
  Kroppen hade jag kunnat leva med… 10 kilo kan låta mycket, men jag var Smal innan. Nu är jag väl mer ”pluffsig”.
  Hursom; Cheeseburgare eller detta mellanmål?! Måste nog säga att jag blir grymt sugen på att välja Keso denna gång. Och din blogg inspirerar verkligen.
  Tack! Och ha en underbar söndag.

 2. Therese skriver:

  Så jäkla värt 🙂

 3. Adams skriver:

  Ptfia, du verkar inte förstå/blandat ihop skillnaden på NÄRINGSfattig och ENERGIfattig. 2 olika saker.

  Energifattig; lite kalorier, helt enkelt lite energi
  Näringsfattig; ”tommakalorier” såsom vittbröd, godis osv.

  En hamburgare är inte energifattig, snarare tvärtom.

  1. Fia skriver:

   Jag förstår och vet skillnaden. Det jag menar är att vi blir energi- och orkeslösa när vi äter den. Jag får väl vara tydligare nästa gång. Men tack för omtanken!

 4. e skriver:

  åh, jag blev så glad när jag såg denna för jag är allergisk mot typ alla frukter förutom banan som jag inte ens gillar så mellanmål är alltid ett problem för mig när jag inte är hemma. iaf, jag blev skitglad TILLS jag såg att det bara finns med nötter, vilket jag också är allergisk mot 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..