TEAM FLINA.

När jag träffade Linn för första gången slängde hon sina spagettiarmar runt mig och skrek ut sin glädje över att få komma igång med träningen igen. Sen dess har mycket hänt och den forna svagisen har nu hittat både muskler och styrka i sin kropp vilket hon aldrig kunde tro när hon på första tillfället kravlade sig igenom tre små armhävningar.

Eftersom vi anser oss vara ett bra team med högvis av söta läsare vill vi skapa ett tillfälle att få träffa er. Så för att slå slag i saken håller vi nu på att ordna ett läsarevent där vi förhoppningsvis kommer leverera en underhållande afton. (i början av april)

Vi kommer skicka ut 20st inbjudningar vardera så ta chansen att få vara med på en inspererande kväll tillsammans med mig & Linn.

Lämna en UDDA MENING som kommentar till detta inlägg så väljer jag ut de roligaste, som belönas med en inbjudan. HEJA.

 1. d skriver:

  bilden säger mig, att det är både bra, roligt och träna man ser så många pt på gymmet som ser så seriösa och arga ut så man nästan inte ens vågar fråg dom om något, man ska kunna prata och ha kul med sin pt tränare samtidigt träna på allvar så klart, ni ser ut och ha roligt ihop och får det och funka det ska vara så som det ser ut på er bild då blir det kul och komma träffa sin pt tränare igen. det är anledningen till att jag inte har någon pt tränare just nu men har velat ha en i flera månader, men dom ser så arga och jätte otrevliga ut på det gymmet jag är på, när man frågor dom något är dom jätte otrevliga i tonen. det behövs fler som dig fia 🙂 träning ska vara kul och seriöst såklart men både och det e viktigt. kram på dig

 2. bättre utbränd än inbränd.

 3. tjockochpluffsig mamma som varje dag vid spegeln står, klämmer känner drar och har sig säger inge mera kakor nej nej.. ändå står hon där i skåpet rotar nosar och har sig.. ”

  behöver HJÄLP! måste få nån struktur på vad jag ska äta, hur jag ska äta och hjälp med träningen!

  Pluffs morsan vill bli MILF ! (22 år gammal)

 4. Sofia skriver:

  ”Den som aldrig har tid att träna kommer förr eller senare vara tvungen att ta sig tid till att vara sjuk”. -Edward Stanley

  Bästa peppen någonsin.

  Ser fram emot att träffa er båda. kram

 5. Att tränas har tidigare inte riktigt varit min grej,
  nej för jag har ju alltid varit en spinkig och klen tjej.
  Jag möttes av ett glåpord; Madeklen,
  och det hjälpte inte att jag hade långa spinkiga ben!
  Men nu har lyft tummen ur rumpan och börjat träna på träningsakademin,
  vad kul det hade varit att få komma med i TEAM FLIN!

  😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..