HUTTRA.

Att vara snygg och kall är en konst, ibland lyckas man bättre än andra gånger.

Håll ut kära vänner, snart är det kollektivt vårskrik och dags att plocka fram den fräkninga näsan.
Le mot kylan.

 1. Lina skriver:

  Hej, en fråga! Jag joggar 3 dagar i vecka och gymmar 2-3 dagar. Jag vill gärna lägga till 30 min morgonpromenad som får ske innan mannen drar till jobb, alltså innan kl 06.00. Som mamma till en 1,5 åring är sömnbristen ett faktum! Är det värt att missa 1-2 timmars sömn, eller är sömnen viktigare? 🙂

 2. Sanna skriver:

  Har gått morgonpromenader två morgnar nu och det är ju för underbart! Ska försöka gå varje morgon och lättare blir det ju närmre våren vi kommer. Ville också hojta till med att jag har en ny blogg som du får kika in på 🙂
  Lyckas inte skriva in den i bloggfältet, men här är adressen: http://gravis-sanna.blogspot.com/

 3. Hej Fia! Det va inte längesen jag hittade till din blogg men den började genast inspirera mig till bättre kostvanor! Jag har sedan barnsben inte släppt dendär nedrans oboyen som slinker i mig till både frukost och kvällsmat tillsammans med en ostmacka, och har gjort i 20 år! Stackars lilla kropp.. Det är verkligen ett beroende, och man ”behöver” dendär kicken på morgonen. Har du något tips på hur man ska lyckas sluta? Är det bara att stå emot och ge sig f*n på det?

  Sitter just nu och försöker trycka i mig en yoghurt a la Fia, med frysta hallon, blåbär, banan och krossade linfrön i.. Och TE istället för Oboy! Heja mig! 🙂

  Tack för en inspirerande blogg!!!!
  KRAM!

 4. Therese skriver:

  Hej sofia. Jag tycker din blogg är helt underbart bra! Den gör mig otroligt peppad på att träna och äta rätt. Men jag undrar en sak….Du sa att Sussies kost hade påverkat hennes hy mycket. Men hur äter man rätt för hyn? Vad ska man undvika?

  Tacksam för svar 🙂 Du är grym!

  1. M skriver:

   Jag skulle tippa på att utesluta snabba kolhydrater. :)Och, kanske undvika allt för starka kryddor.

 5. Agnes skriver:

  Brrrr, ser sååå kallt ut! Men när jag nu fått min morgondos av din blogg så kan jag försiktigt börja le mot kylan! 🙂

  Tack för ett kanonbra tips om det snabba kesomellanmålet som du hittade igår! Hoppas bara att jag hittar det här nere i lilla Vänersborg också 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..