LÄSARFRÅGA:

Som anställd på ett gym, om man ser någon göra en övning fel, säger man inte till?

Jag önskar att jag hade mer tid till att göra det men eftersom jag bara är i gymmet när jag jobbar med en klient eller tränar själv så blir det svårt.
När jag jobbar fokuserar jag bara på min klient i respekt för den personen och när jag tränar själv vill jag vara så anonym jag kan för att få fokusera på min träning. Går jag förbi och ser att något är galet säger jag självklart till men det är tyvärr inte alla som uppskattar det heller så det är en lite svår situation. Känner du dig osäker bör du ta kontakt med personalen så får du ordentliga genomgångar, det är så värdefullt att våga fråga!

 

Att våga fråga om hjälp på gymmet är guld värt oavsett om det är hos en PT eller Styrketräningsinstruktör.

 1. pillap skriver:

  Kanske aningen svenskt men personligen blir jag irriterad när någon säger ”gör si, gör så”, visst jag vet hur man gör övningarna, men personligen har jag en anledning till att jag utför dem som jag gör. T.ex skada, etc. Tycker också det är bättre med hjälp på förfrågan.

  1. Linn skriver:

   Håller med. Jag vet inte varför, men jag känner mig en smula bortgjort när någon kommer och påpekar. Därför frågar jag alltid själv. Om någon har sagt till mig så tappar jag lusten helt för att jag känner mig helt uttittad.

 2. Sara skriver:

  Hej Fia!! jag har en litem fråga… vet att du förespråkar vilodagar, och de låter ju helt sunt absolut…även om man vill gå ner i vikt ?? och ja tänker också då tänker dessa hoollywood stjärnor och modeller med jättesnygga kroppar som säger att de tränar varje dag… dom har ju ändå personliga tränare m.m och även Anna Anka ( som ja iofs tycker är för smal men som också tränar varje dag ) vad ska man lyssna på ? såååå tacksam för ett svar 🙂 kramar

 3. Sara skriver:

  Helt förståeligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..