LIVE FRÅN BILEN:

Efter att ha spenderat halva dagen i bilen är jag beredd att lägga mig på taket då träsmaken skriker i arselet. I takt med att magen började kurra anlände dagens största utmaning ,. hitta vettig näring efter vägen. Min räddning blev kesomellisen och en dinkelfralla som tillsammans med mackens kaffe och timmar av gnessande på sätet har gett mig en obehaglig ballong under naveln. 

Målet är Halmstad, svärföräldrar och minisemester.

 1. Sandra skriver:

  Hej fina Fia! Jag fick den boken jag med (med tidningen Må Bra som är ute nu), vad tycker du om den? Jag har bara ögnat igenom, du kanske har kollat igenom den mer?

 2. Evelina skriver:

  Hej Fia!

  Ja, visst är det svårt att hitta nyttiga och bra alternativ om man är ute och åker. Bästa alternativet är ju att förbereda hemma och ta med sig, men det är inte alltid att det finns tid.

  Har du bra förslag på mellanmål eller lunch när man är på resande fot?

  Tack för en bra och inspirerande blogg! 🙂

 3. Sara skriver:

  Hoppas minisemestern blir bra då!

 4. mine skriver:

  Hej, vill börja med att säga att jag är ett trogen fan av dig och din blogg. Nu till min fråga: Jag har bra koll på min kost och äter ungefär var 6 mål om dagen, det trivs min kropp med, men det kluriga är att jag vet inte hur jag ska göra när det blir sena kvällar/nätter. Jag brukar gå ut på krogen och dansa minst en gång per helg (dricker inte) och då undara jag hur man ska göra med maten, ska man ta något efter man kommer hem vid halv 3 på natten, precis som eftar man tränat? för det är ju som att träna.. men det är väl inte bra att äta på natten? Tacksam för svar. Kramar

  1. Sandra skriver:

   Jag är inte Fia, men jag kan svara för mig, jag skulle aldrig lägga mig hungrig. Jag skiter i klockan och äter om jag är hungrig. Skulle iallafall tagit en banan eller något. Det innehåller ju saker som är bra för sömnen också =) Kul o höra att du skakar rumpan nykter!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..