SÖDRA LÄSARE ?

Den första läsarträffen skapade ett litet begär efter mer. Idag ska jag prova på skånes utbud av fia-läsare och hoppas återigen att jag slipper sitta och sörpla kaffe i min ensamhet. Klockan tolv nollnoll stirrar jag hoppfullt mot cafédörren och hoppas att plinget är till mig.

En bild med söta Johanna som deltog på träffen i lördags.

 1. Emily skriver:

  Dagens läsarträff var hur kul som helst! 🙂 Önskar att jag bodde i sthlm, för fia är nog den positivaste personen jag träffat och bara av att träffa henne i någon timme så smittade det av sig!

 2. Carolin skriver:

  Synd att det var Helsingborg och inte Lund – får bli nästa resmål i söder!
  Kramar

 3. Lovisa skriver:

  JAAA! Fia kan du inte komma till gbg snart 😉 vi behöver lite fiapower här borta också 😉 kramar

 4. Mia skriver:

  Titta vilken fin idé som dom har hittat på i Enköping! Ett roligt och nyttigt stopp på promenaden!
  Kram

 5. elin skriver:

  Ta det inte fel, för jag ÄLSKAR din blogg, men håller med Deniz…Du ser väldigt smal ut!!! Vet att du inte vill prata om bmi osv men är du verkligen normalviktig…? Tänker bara eftersom du pratar mkt om hälsa o så, o det är väl inte hälsosamt att vara underviktig??? Tack för en superbra blogg:) Kramar!

  1. jenna skriver:

   Men alltså, vissa människor är byggda på det sättet att dom är smala fast dom är hälsosamma och äter ORDENTLIGT! Det är så faktiskt. Jag tillhör kategorin och vet att även Fia har nämnt att hon har förbränning som en 12-åring…. det handlar inte om hur kroppen ser ut på utsidan..!! 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..