VANILLA SKY ?

Jag har fått många frågor huruvida Kesella Vanilj är en trevlig version av tex. mellanmål. Åsikterna är lika många som frågetecknen och jag vill som alltid slå ett slag för det naturella. Jag väljer alltid produkter som inte är påverkade av diverse smaker och tycker det är bra mycket godare och roligare att blanda min naturella kesella med egna frukter än att suga på en fejkad vanilj.  

Självklart kan man äta det smaksatta då och då om man vill det men åh, att blanda nötter, fruktbitar, frysta bär, kanel och honung i sin egen naturella är så mycket godare.

Vanilj:
Näringsvärde per 100 g[/b] Energivärde 700 kJ/ 170 kcal Protein 7,5 g Kolhydrat 18 g Fett 7,5 g
Naturell:
Näringsvärde perr 100 g[/b] Energivärde 600 kJ/140kcal Protein 10 g Kolhydrat 3,5 g Fett 10g
Lättkesella:
Näringsvärde per 100 g[/b] Energivärde 320kJ/75kcal Protein 13 g Kolhydrat 3,5 g Fett 1g

 1. Den är kanske inte så ofarligt som man tror men jag nyttjar den ändå.

 2. Linn skriver:

  Åh tack för alla härliga och färgrika mattips. Särskilt frukosttipsen inspirerar mig! Åt kesella blandat med yoghurt imorse. Till det hade jag blåbär, päron banan och äpple och så nötblandning, kanel och flytande honung. Fantastikst gott! 🙂

 3. Linda skriver:

  Hej Fia! Jag hittade till din blogg genom BlondinBellas blogg. Den är grymt inspirerande och peppande! Fortsätt med det du gör, jag lovar att fortsätta följa dig på vägen. 🙂 Och säg till om du kommer till Göteborg, vill gärna komma på läsarträff då. Intressant att det är mest protein i lättvarianten, någon som har en förklaring på det?

 4. Malin skriver:

  ibland blandar jag ner några droppar av lite saft bara för att då någon annan smak på de, tröttnar snabbt o vill ha något nytt då funkar de 😉

 5. Jag måste säga att din blogg är OTROLIGT inspirerande! Man blir alltid så peppad när man går in här och läser om träning! Och när jag brukar vara sugen på en godispåse sådär på kvällskvisten går jag in här och ser dina fina bilder på mellanmål och blir automatiskt mer sugen på något sånt gott istället! Jag är otroligt glad över att min kompis tipsade mig om din blogg, för du peppar mig när det gäller både kost och träning!

  1. vad smickrad jag blir! Tack för din fina kommentar och vad kul att du gillart 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..