SVAR PÅ LÄSARFRÅGOR:

SOFIA FRÅGAR: Kan du inte skriva ett inlägg om dig och din sambo hur ni träffades?
Hm, jag tror inte att någon skulle tycka att det är så intressant läsning när det finns så mycket hälsa och träningsfrågor att klara ut 🙂

MALIN FRÅGAR: Hur ska jag äta om jag tränar gym på morgonen innan jobbet? Frukost före eller efter?
Tränar du styrketräning, eller högintensiv träning tycker jag att du bör äta frukost innan. Är det däremot en aktivitet med låg intensitet som en PW, jogging, yoga eller liknanade kan det räcka med tex. ½ banan och ett glas mjölk, ev en proteinshake. Det beror även på ditt mål och hur du mår i gryningen.

LINA FRÅGAR: vad tycker du om att äta fiskbullar?
Jag skulle välja tonfisk och makrill hundra gången framför fiskbullar. Ofta innehåller fiskbullar inte mer än 50-60 % fisk.

MIA FRÅGAR: Hur gammal är du? hittar inte det någonstans.
Jag är född -88 och är 22år i ungefär en månad till.

 1. Sandra skriver:

  Skulle visst tycka det va kul o läsa om dig o din kille, men förstår 100% om du vill hålla fe för dig själv, den här bloggen handlar ju trots allt om Fia som PT o inte Fia som flickvän, men nyfiken och intresserad är man alltid! ;D Kram, godernatt =)

 2. Camilla skriver:

  Hej Fia! Jag har en liten fundering. Det är så att när jag gör situps så får jag ont i ryggen efter en liten stund. Vet inte vad jag gör för fel, har alltid varit så. Jag tränar ryggen och vill gärna kunna träna magen utan besvär! Hoppas du har tid att svar 🙂

  1. Sandra skriver:

   Länk: http://ptfia.se/svar-pa-fragestunden-del-elva/#Kommentarer

   Text:

   ”Jag har en fråga ang träning, alltid när gör sit-ups får jag ont i nacken. vad gör jag för fel??
   Du har inte hittat dina magmuskler och tar i för mycket med nacken. Knepet när du gör en crunch är att försöka koppla ur höftböjaren och fokuserar på just magen. Du behöver heller inte gå så långt upp som i en sit up utan börja med att lyfta hakan mot bröstet och rulla upp som ett C i kroppen och håll emot på vägen ner.
   Jag ska skriva ihop ett inlägg om detta.”

   =)

 3. elin skriver:

  Hej Fia! Du inspirerar mig så mycket och jag tycker din blogg är fantastisk! Har bara en fråga…Är du normalviktig? Vet att du inte vill prata om bmi, vikt osv, utan tycker det viktiga är att man MÅR BRA. Håller med, men samtidigt vet jag att det finns massor av hälsorisker med att vara underviktig…Hoppas du kan tänka dig att svara:) Kramar!

 4. Frida skriver:

  jag undrar om du kan tipsa om en bra müsli- eller nötblandning till frukostfilen???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..