FEM DAGAR UTAN SOCKER, KLARAR DU UTMANINGEN?

I höstas körde jag en uppskattad utmaning ”FEM DAGAR UTAN SOCKER”-utmaning som blev en mindre succé. På stark efterfrågan tar vi och upprepar kalaset. Alldeles för många är idag mer eller mindre sockerberoende och slavar under suget. Att vara beroende av socker är enligt de senaste studierna lika illa som att vara beroende av alkohol, droger och nikotin.  

Efter att ha läst boken ”Sockerbomben, i din hjärna” har jag fått en klarare syn om hur farligt sockret faktiskt är för de personer som är svaga för beroenden. Är du sockerberoende är löper du en större risk att bli tex. alkoholist.

Utmaningen startar måndag kl. 00.00 och löper till lördag kl. 00.00. Ni som deltar kan anmäla er i kommentarsfältet och uppdatera varje dag genom att skriva hur ni mår, hur lätt/jobbigt det är och hur ni klarar utmaningen. VILKA ÄR MED?

Med socker menar jag: godis/kakor/snabbmat/pizza/läsk/choklad/vitt mjöl/juice/saft/smaksatta youghurtar. Frukt är helt okej i sunda mängder.

  1. Sara skriver:

    Jag är med! 😀

  2. hamna på efterkälken, men jag är på!

  3. Sara skriver:

    Jag är på!! Är en riktig godisgris och väldigt svag för choklad så det blir väl det jobbigaste men jag ska göra mitt bästa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..