LEDIGT, NU.

En kombination av en överbokad kalender, några millimeter prestationsångest och en trött kropp gör att jag tar en bloggpaus till torsdag. Jag behöver några dagar utan datorn för att hinna andas, få tillbaka inspirationen och ladda batterierna.

Jag hoppas vi ses på torsdag. Tills dess, ha en fin vecka.

 1. Keela skriver:

  åhå, Fia. DIG gillar jag, jag har kasst med motivation men det blir faktiskt lite mera go i mig av dig.

 2. Tack för din härliga energi! Vila o njut! 🙂

 3. Elin skriver:

  Hoppas att du får en välförtjänt paus och att du kommer tillbaka igen. Kommer att bli tomt men stort tack för all inspiration du ger.

 4. Vila upp dig Fia, och kämpa på! =)
  Jag undrar för övrigt om du har något tips på bra proteinpulver, har du testat något själv? Och vad är det egentligen bra för? Som jag har förstått det så hjälper det kroppen att öka uppbyggnaden av muskler(?). Finns det några nackdelar?
  Jättetacksam för svar!!

 5. pilla skriver:

  Nej vad trakigt för oss! Men ha en trevlig semester och hoppas det inte hänt nagot trakigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..