RÖDBETAN, FÅR JAG CHANS PÅ DIG?

Jag har fått en allvarlig dille på rödbetor och kommer på mig själv med att försöka hitta ett sätt att smyga in dem i min frukost. Jag hade helt enkelt inget val än att bjuda mina svärföräldrar på denna fantastiska rödbetssallad när de gästade oss i helgen.

Som förrätt till mediumstekt oxfilé är jag idag, tisdag fortfarande lyrisk.

Koka rödbetor på låg värme tills de är mjuka rakt igenom. Skala och hacka i mindre bitar. Lägg ruccolasallad på tallrikar, lägg på rödbetorna & smula feta eller chevrerost. Strö krossade valnötter & ringla några rader med honung över. Avsluta med att strössla några nypor flingsalt.

 1. Har precis hittat din blogg och plöjt igenom den i ett nafs, säger bara WOW! Från att vara en soffpotatis deluxe med ett uppsagt gymkort och noll i motivation har du faktiskt fått mig att vilja move my ass och verkligen leva lite bättre! Jag har alltid varit naturligt smal och det har väl blivit lite av en ”ursäkt” då jag faktiskt inte ”behövt” röra på mig för utseendets skull. Men jag är väldigt ”mjuk” trots mina små mått och mår väl inte direkt bra. Börjar ibland några småförsök till att träna men varje gång jag springer tycker jag verkligen att det är en PLÅGA och när jag styrketränar börjar jag bara gäspa (får någon slags gäspsjuka och gäspar oavbrutet säkert 50 gånger under ett pass) och känner mig oftast helt nedbrutenoch sömnig istället för fylld av power när jag går hem. What to do and where to start egentligen? Det viktigaste är ju att må bra och vara pigg, inte måtten eller vikten. Tack för pepp och inspiration! Kram =)

 2. Gabbi skriver:

  Guuu va gott! Något spännade jag fick testa en gång med rödbetor, fast i efterrättsform, var som en morotskaka, fast istället för morötter så var det rivna rödbetor i! Så kakan hade en härlig röd färg 🙂 Smaka inte direkt av rödbetor men var en spännande nyhet för mig iaf när jag blev bjuden på det! 🙂

 3. Jennie skriver:

  Det här måste verkligen va en av de bästa och godaste smakkombinationerna som nånsin uppfunnits/upptäckts! <3

 4. Jennie skriver:

  Asså va lustigt!
  Köpte just EXAKT det där igrå bara för att jag fick ett grymt sug efter det! =) Godast deluxe!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..