MIN UPPFATTNING:

Eftersom jag anser att träning består av så mycket mer än de timmar vi spenderar på gymmet så skriver jag om så mycket mer än just bänkpress och hantlar. Träning är för mig ett sätt att må psykiskt bra, ett sätt att ta hand om mig själv och njuta av min kropps förmågor. För att få träningen att fungera måste vi äta rätt och hitta sunda alternativ till de snabba lösningarna. Med maten kommer resultaten i träningen och med resultaten kommer välbefinnandet och den psykologiska lyckan i form av självförtroende och självkänsla som tillslut mynnar ut i kärlek.

Jag anser mig alltså jobba med något så mycket större än svetten i gymmet och det är precis det jag vill dela med mig till er; hela träningen som tillsammans med allt det andra blir hälsa.

Men för att gläja er lite extra kan jag avslöja att jag nu har varit i gymmet och laddat kameran full med bilder på roliga och effektiva övningar. Allt för er.

 1. J skriver:

  Där satte du huvudet på spiken, minst sagt!! 🙂

 2. Elin skriver:

  Hejsan!

  Skulle du kunna tipsa om en god och nyttig frukostsmoothie? Är proteinpulver en bra ingrediens eller finns det naturligare proteinkällor som goda att blanda i?

  Kram

 3. Annie skriver:

  Har precis hitta hit för några dagar sedan. Din blogg är vettig och du skriver bra saker som kan hjälpa många på vägen. Härligt!

 4. Emelie skriver:

  Va kul!! Jag undrar om du har något bra recept på lite godare men ändå nyttig helgmat? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..