KVÄLL OCH AVSLÖJAD

Solen skiner, folk grillar och kvällen är ljus. Jag myser runt i min nya zipperall och känner mig sådär lagomt mosig som hör helgen till, med andra ord helt underbart avslagen. Jag vill egentligen bara önska er en trevlig sommarkväll och avslöja att ni kommer hitta mig i radion på onsdagmorgon, men vi återkommer till det och njuter först av helgen.

  1. Petra skriver:

    Vilket härligt leende!! 😀 smittar av sig!

  2. klara skriver:

    Ville bara säga att du har en skön stil och är ett trevligt tillskott i bloggvärlden 😀

  3. Kan tipsa om quorn som jag börjat med och det har givit gott resultat. x

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..