BYE SKALMAN

På helgen är det lätt att rutiner glöms bort och tiderna blir oviktiga. Eftersom jag håller hårt i mina lediga helger försöker jag koppla bort allt vad måsten heter och därför blir min mat & sov-klocka aningens rubbad. Lunchen blir till brunch och mellanmålen landar någonstans mellan middag och dessert. En variant på ”mellislunch” är denna friska ananasklet: 

Blanda kvarg med turkisk yoghurt och hacka färsk ananas i bitar. Smält hallon och blanda med yoghurtsmeten, ös över ananas, kokosflingor och toppa med krossade linfrön och blandade nötter.

  1. julia skriver:

    snälla kan du visa ett par nyttiga flingor och även visa vad det är för kokosflingor? kram

  2. sanna skriver:

    varför ska man blanda kesella med turkisk yoghurt?

  3. Jenny skriver:

    Det är precis så en ledig helg ska vara:)
    ha en bra dag! din blogg är fantastiskt btw..
    / jenny

  4. Linn skriver:

    Åhh, gott!

  5. pilla skriver:

    Tva fragor; 1) Tycker alltid det är spännande att höra asikter angaende att träna med lätta v.s tunga vikter. Vad har du för rekommendationer för t.ex en löpare, en som är pa gymmet med jämna mellanrum och en som vill träna för välbefinnande?
    2) Ser du dig som PT fram till pensionen eller vad siktar du pa att göra i framtiden?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..