PANG, FIACHEFEN!

Plötsligt kommer det där bekanta lyckoruset krypande och jag försöker inte ens stå emot när det börjar rycka i kinderna. Jag känner mig väldigt tillfreds med tillvaron, tacksam för långa spaltmeter som innefattar livet. Ibland tar det tid att fatta vad man håller på med, tid för saker att landa i hjärtat och uppenbara sig som ett faktum.

Jag fick en uppenbarelse när jag idag cyklade till jobbet; Jag är VD för mitt alldeles egna aktiebolag. Jag är inte längre anställd utan min alldeles egen chef. Jag är fullbokad, älskar mitt jobb och tränar helt underbara människor som alltid delar ett skratt med mig. Fia, egen företagare och glad tjej.

 1. Sandra skriver:

  Klart du är VD! Man måste ju börja i liten skala. Det är säkert bara början 🙂
  Lycka till från oss i Halmstad!

 2. Elin A skriver:

  hejaheja kusin vitamin!

 3. anna skriver:

  är så glad för din skull fia för din framgång och att du mår så bra!

 4. Nu rycker de lite i mina kinder också när jag läser detta.

 5. Linn skriver:

  Låter som en alldeles förträfflig känsla! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..