HELGMIDDAG,

Något av det absolut godaste jag vet är bearnaisesåsen. När jag går på resturang brukar jag ofta välja maten efter min favoritsås och jag kan få riktiga sug efter den, ungefär som en version av lördagsgodis. Min kille är en mästare på att slänga ihop goda kötträtter och på helgerna lyxar vi ofta till det med den klassiska bean.  

Överbliven färskpotatis är perfekt att steka, den ska alltså vara kokad tex. dagen innan. Strössla över flingsalt och låt dem behålla värmen i ugnen medans du stekar fläskfilén på hög värme utan att bränna den, låt den vara saftig och pensla med en marinad på tex. rödvin. Servera med en somrig sallad och bästa bearnaisesåsen.

 1. Jen skriver:

  Hihi, när jag va liten så va det min absoluta favvosås att mina föräldrar till och med kalllade den för ”Jennie-sås”!! 😀

 2. Linn skriver:

  Oj vad lite du äter. Vet att du förespråkar ”lite men ofta”, men det där såg ut som en galet klen måltid.

 3. hejsan skriver:

  fia… ät lite mera! om du tränar så mycket? jag var förr på din sida när alla sa hur anorektiker du verkar osv, men med dethär inlägget tycker jag också lite så 🙁 detdär är ju helt för lite.. speciellt för dig som tränar så mycket

  1. stina skriver:

   håller med faktiskt. det där är typ en barnportion? är inte du ganska lång och tränar nästan varje dag :S mår dåligt av att se de där…

 4. Nu har jag druckit 1 dl rött vin ätit 5 g philadefia exta light och ett kex för att ”unna” mig lite lördagsmys men har ångest som fan. hur gör man för att slappna av lite? (jag tränar varje dag själv och två dagar med pt och äter ”bra” mat och inte godis alls)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..