SOMMARBILD,

Stranden är något många förknippar med svettiga nerver, osäkra tankar och platser i vassen. Att prova bikini, köpa baddräkt, smyga runt vattnet och ligga med låren uppfällda är något som tar både kraft och energi. Jag vill bara påminna er om att vi är så oerhört mycket snyggare när vi sträcker på ryggen, viftar bort eventuella komplex och ler mot just din bikinikropp. Att vara stolt och nöjd ger en så härlig utstrålning och gör oss hundra kilo gladare till sinnes.

Släng ut ”beach 2011” och släng in ”stolt 2011”.

 1. Hejsan. Jag har några frågor till dig 🙂
  1. Hur ofta duschar du? du tränar ju så mycket tänker jag på. Själv drar jag mig för att träna varje dag enbart för att jag då behöver duscha 😛 Men det kanske man egentligen inte behöver?
  2. Jag har börjat tränat lite lagom med jogging och lite styrka hemma. Har du några tips på bra övningar på rumpa och innanlår? Känns som om jag inte kommer åt dessa muskelgrupper när jag tränar.
  3. Kan du inte komma med lite middagstips som är nyttiga både för vuxna och barn? 🙂

  Tack för en peppande och inspirerande blogg!

 2. elin skriver:

  har du en tatuering?:)

 3. nina skriver:

  Har 2 små frågor. Det är så att jag har bestämt mig för att sluta äta godis och liknande för att det ger mig huvudvärk. Det jag undrar är om du vet varför godiset ger mig huvudvärk och om du har tips på något jag kan äta istället för godis när jag blir sötsugen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..