FRUKOST I STEK,

Efter otaliga påsläsningar fick äntligen tag i nackskinnet och provade den omtalade stekta gröten. Vi gjorde en härlig variant med min underbara proteingröt som enkelt kokades kvällen innan, sov i kylen över natten och stektes som vanliga pannkakor morgonen efter. En simpel och fantastisk variant av delikatessfrukost. 

Koka ihop fias proteingröt, recept hittar du HÄR. Förvara i kylen över natten och stek som runda små pannkakor i smör och med lite havregryn på för extra krispig yta. Servera med hemmagjort blåbärsmos, keso, rostade mandlar och stekta äpplen.

Hemmagjort blåbärsmos: Blanda blåbär, kesella & keso. Stek äpplen i en het panna, krydda med kanel och kokosflingor.

  1. Linn skriver:

    Åh, älskar stekt gröt! Speciellt i kombination med stekta kaneläpplen! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..