LEVER NI?

Att vara bortrest och datorfri har varit fantastiskt fint för att ladda batterierna och hitta energin, men nu när jag är tillbaka törstar jag efter era diskussioner, åsikter och ord i kommentarsfälten. Jag misstänker att många av er säkerligen njuter av internetfria stugor och annat lyxigt men hoppas att några av er fortfarande lever livet på en pinne i form av energiska arbetsdagar?

PRATA MED MIG. Jag är desperat efter liv i bloggen. Berätta om era smestermål, era galnaste upptåg eller säg bara hej.

Vad sägs om ett inlägg från en av mina Aetas-kunder med recension av hennes upplevelser som GULD-medlem på Aetas.se?
Vill ni för övrigt ha fler videobloggar? Gillade ni den som jag lade upp förra veckan?

Tillsvidare fortsätter jag hota omgivningen med mina svällande muskler.

 1. Sofie skriver:

  Hej! Jag lever, jag har bara precis som du varit utomlands på semster några veckor utan internet 😉

 2. Elin skriver:

  Läser din blogg nästan varje dag och tycker den är otroligt peppande. Jag är en tjej som läser på Chalmers och under den delen av året det är skola, känns det som att jag är förkyld/ont i halsen 90% av tiden. jag älskar att träna men med allt i skolan och förkylning blir det oftast det som prioriteras sist. jag undrar om du har några tips för hur man skall hålla sig från förkylningarna, kanske vad som är bra att äta eller liknande?!

  Fortsätt vara en så glad å positiv tjej, det smittar av sig 🙂

 3. Anna skriver:

  Snyggt med muskulösa tjejor!
  Tittar in här ofta men är dålig på att lämna spår..

  Hoppas du har en härlig kväll! Här väntar filmmys med bästa ”sommargodiset” jordgubbar!

 4. Hej Fia! 🙂 Hoppas du kommer förbi skåne snart igen och har ännu en läsarträff (fick förhinder i form av jobb till den senaste). Jag ville bara berätta hur amazed jag är över mig själv då jag efter två-tre månader av princip bara njutning (ja njutning) av god mat, vitt bröd och fika och kakor och glass i mängder (varje dag) ändå helt enkelt switchar tillbaka till min sunda livsstil med hälsosammare måltider, mycket frukt och bär och i n g a osunda sockerfällor någonstans. Jag tror helt enkelt att sockerberoende kan vara en stark kraft, särskilt när man känner sig nere av olika anledningar, men om man verkligen vill, verkligen, så är det inga problem alls att äta vad man vill och ändå må toppen (inuti och utanpå). 🙂

 5. Sandra skriver:

  Självklart vill jag läsa en recension från en av dina guldmedlemmar och gärna lite hur coachningen fungerar, upplägg och så vidare..:) Superbra inspirerande blogg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..