SEMESTERTRÄNING,

Något av det absolut roligaste jag vet är att dansa. Som gammal estet saknar jag skoldagarna som fylldes med diverse danstimmar på mer eller mindre seriös nivå. Att få släppa loss kroppen i musikens rörelser är så befriande roligt att jag blir pirrig i benen bara jag tänker på det. Något av det bästa med hela Ungern-resan var fredagens dansattack på en bit asfalt som snabbt förvandlats till ett underhållande dansgolv.

Det hela slutade med kilovis av seriösa svettningar, diverse koreografier och ett antal skakande rumpor från olika världsdelar. Att hoppa på danstillfällen, vattengympa och andra lekar är för övrigt ett kul sätt att semesterträna.

  1. pilla skriver:

    Vad var det igentligen för resa du var pa? har aldrig riktigt fattat om det var nagon festival / konsert

  2. Annie skriver:

    Låter härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..