UNGERSKT MUMS;

Jag ger er en smak av Ungern:

Denna sörjan ser inte mycket ut för världen men var så fantatsiskt god att jag beställde in den två kvällar i rad. Kalkonen var så len att den smälte i munnen, såsen gjorde succé tillsammans med lite extra salt och den friterade potatisen gav det hela en bra stuns.

För övrigt har jag njutit av allt från oxgryta med gnocci (ett mellanting mellan klimp och pasta), panerad gåslever, ungerska pannkakor med nötmos & choklad, kyckling med bröd, äggröra, en pizza, en variant av extremt fet fil, litervis av kolsyrat vatten, någon enstaka apelsinjuice, ett gäng vindrinkar med ungerskt namn, smoothies och en fiskmacka. Jag har helt enkelt ätit mig igenom det mesta som erbjöds med njutning men kan ändå återgå till min egna kosthållning med glädje.

 1. Emma skriver:

  Gnocchi är potatis pasta.

 2. Linn skriver:

  Hej!
  Åker till Budapest i Augusti. Något du kan rekomendera i mat eller upplevelse väg? 🙂
  Linn

 3. Anonym skriver:

  Varför ser alla rätter äckliga ut i din blogg?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..