SLÄNGA MATEN?

LINN SÄGER:

Oj vad lite du äter. Vet att du förespråkar “lite men ofta”, men det där såg ut som en galet klen måltid.

FIA SÄGER:

Hoppsan, jag tror ni missar att det där är en av mina portioner (klicka här för att se inlägget) Jag tar alltid en till tre mindre portioner istället för at lassa på en överfull tallrik direkt och sen behöva slänga hälften, eller trycka i sig bara för att det ligger där. Vi är oförskämt duktiga på att slänga mat i den här världen med dessa bamseportioner som vi blivit attackerade med. Jag tror många av oss har tappat lite hur stor en portion är. Jag tycker det är bättre att ta en mindre och sen en till. Då slipper vi allt ifrån onödigt slängd mat, överätande och matkoma. I mitt huvud är det kanon 🙂

Hur tänker ni kring portioner och att slänga mat?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..